ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Την Πέμπτη 7.11.13 θα γίνει το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ένα από τα θέματά του είναι η μορφή των αγώνων «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014».

Ο  υπογράφων (Κατσίκας Φώτιος) σκοπεύει να εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο την αλλαγή της δομής των αγώνων. Περισσότερο κοντά στο  στυλ «kids’ Athletics»  και μικρών αθλητών, χωρίς αγωνίσματα για μεγάλες κατηγορίες!

Οι λόγοι που μας οδηγούν να εισηγηθούμε την αλλαγή της δομής των αγώνων (χωρίς να  γνωρίζουμε βέβαια αν περάσει τελικά η πρότασή μας) είναι:  

1) Τα προβλήματα που συναντάμε κάθε χρόνο από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αλλά και τον ΣΕΓΑΣ, μολονότι  όλα τα έξοδα βαρύνουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους φίλους του.

2)  Η απαξιωτική αντιμετώπιση της προσπάθειάς μας από «μερίδα φίλων» του  ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, που υποστηρίζουν ότι «Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ δεν τα ήθελε αυτά».  Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να Τιμήσουμε το Δάσκαλο «αλλιώς», αλλά τόσα χρόνια δεν έχουμε καμία πρόταση εναλλακτικής απόδοσης Τιμής στον ΑΝΔΡΑ.

Νοιώθουμε ότι από τη μια μας αφήνουν μόνους να τρέχουμε και να νοιαζόμαστε (δεν μας ενοχλεί, το κάνουμε με όλη μας την ευχαρίστηση),  όμως  από την άλλη, μας πληγώνει όταν μας αποδίδουν κίνητρα ξένα προς τα πραγματικά:  του στυλ … «για να φανεί ο Σύλλογος»!

Μολονότι ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ όλα αυτά τα χρόνια έχουν τρομερή αγωνιστική επιτυχία τελικά αμφιβάλλουμε αν προσπάθειά μας να Τιμήσουμε τον ΑΝΔΡΑ, με αυτόν τον τρόπο,  είναι επιθυμητή από ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ΣΕΓΑΣ αλλά και από «το άμεσο αθλητικό περιβάλλον» του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.

ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»  ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Μήπως θα πρέπει να αφήσουμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον ΣΕΓΑΣ να διοργανώσουν αυτοί  αγώνες και να μην μπλέκουμε στα πόδια τους!  

Μήπως,  πρέπει να βοηθήσουμε την οποιαδήποτε πρωτοβουλία των φίλων, που «δεν συμφωνούν με τους αγώνες»;   Ειλικρινά έχουμε όλη την καλή διάθεση, αρκεί να υπάρξει…

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να «Τιμήσουμε το Δάσκαλο» κάνοντας ακόμη και μια δωρεά σε κάποιο ίδρυμα. Από την πλευρά μας θα έχουμε κάνει αυτό που πιστεύουμε.

Όμως οι αθλητές, τους οποίους υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή ο Δάσκαλος, πότε θα βγουν περισσότερο ωφελημένοι; Με τη Δωρεά σε κάποιο ίδρυμα ή με τη διοργάνωση αγώνων;

Παρακαλώ να έχουμε τη δική σας άποψη, για την πρόταση που ετοιμαζόμαστε να υποβάλουμε στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Θεσσαλονίκη 29.10.13
Με τιμή
Φώτιος Κατσίκας

print

Written by