ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΠΑΝΕ ΠΛΑΤΕΙΑ»

Από τις 18:00 που θα ανάψει η φωτιά μέχρι και τις 21:15 ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα προπονηθεί στη σύσφιξη των σχέσεων των γονέων αλλά και των αθλητών μεταξύ τους. Ενώ προπονητές και αθλητές θα βρίσκονται κανονικά στην προπόνηση (και στους αγώνες, οι πολύ μικροί), γονείς και φίλοι με συνδετικό κρίκο μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα επιδίδονται στη δική τους προπόνηση.
Το σημερινό πρόγραμμα των γονέων περιλαμβάνει: Άναμμα φωτιάς, προετοιμασία των δύο ψησταριών, ψήσιμο, ετοιμασία ντομάτας, κρεμμύδι, κ.ά.  για τα σάντουιτς αλλά παράλληλα – τσιπουράκι, κρασάκι και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή τους. Όλοι οι γονείς γύρω από τις ψησταριές (δύο), θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα δίωρο με παρέα, να γνωριστούν μεταξύ τους, να πιούν το ουζάκι τους ή το κρασάκι τους και να δοκιμάσουν πρώτοι τους μεζέδες τους.
Στο παιχνίδι θα μπουν και μαμάδες, οι οποίες θα ετοιμάσουν τα σάντουιτς με τα σουβλάκια και τα σουτζουκάκι τα οποία συνοδευόμενα από εκλεκτούς χυμούς θα μοιραστούν σε όλους τους παραβρισκόμενους αθλητές. Όσο για το κρασάκι και το τσιπουράκι, δεν θα μπορούσε να βρεθούν  καλύτερα (από το κρασί και το τσίπουρο του Ρόπουτη, του Παλαβού και του Καραβαγγέλα από το Βελβεντό), το οποίο δοκιμάσαμε και … τρελαθήκαμε.
Ευχαριστούμε τους Βελβεντινούς φίλους μας  οι οποίοι μας δίνουν μια πρώτη γεύση από  το τι θα συναντήσουμε στην εκδρομή που θα κάνουμε στο Βελβεντό, στις 17 Νοεμβρίου. Μόλις καθαρίσουμε από τη σημερινές εκδηλώσεις βάζουμε πλώρη για μια ανεπανάληπτη εκδρομή στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε πόσα άτομα από κάθε οικογένεια θα συμμετάσχουν για να ρυθμίσουμε τα απαραίτητα (πούλμαν, φαγητά, αγώνες, κ.ά.).
Όσο για τους αγώνες των μικρών μας αθλητών που θα γίνουν στο χόρτο του βοηθητικού σταδίου στις 19:30 οι γονείς θα μπορέσουν να τους παρακολουθήσουν από την κερικίδα, όπως μας διαβεβαίωσαν οι διοικούντες το στάδιο. Αμέσως μετά τους αγώνες, όλοι γύρω από τις ψησταριές με τα σουβλάκια και σουτζουκάκια, που θα ρίσκονται απέναντι από την έξοδο του κτιρίου 3  (από την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) στο Καυτανζόγλειο.

print

Written by