ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ «ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ» ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Έχουμε τονίσει άπειρες φορές ότι:  Αφενός μεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία συλλόγου και γονέων και αφετέρου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ακούει» και ανταποκρίνεται.
Μια υπέροχη ιδέα έριξε στο «ταρτάν»  ο κ. Παπαδόπουλος Απόστολος, μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. «Προτείνω να δημιουργηθεί ΑΠΟΘΗΚΗ αθλητικών υποδημάτων», μας είπε. Ο κάθε γονιός ή το παιδί, θα φέρνει όσα αθλητικά παπούτσια (προπόνησης ή και spikes) είναι σε καλή κατάσταση αλλά  δεν του κάνουν (μικρά ή μεγάλα) «πλυμένα και καθαρά» και θα τα αφήνει στο σύλλογο. Από εκεί θα μπορεί να παίρνει παπούτσια ο οποιοσδήποτε αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, εφόσον βρίσκει στο νούμερό του.
Όλοι έχουμε παπούτσια στο σπίτι που δεν τα φοράμε. Είτε επειδή τα αγοράσαμε μικρά! είτε επειδή μεγάλωσε ο κανακάρης μας και δεν του κάνουν. Εάν δεν υπάρχουν μικρότερα αδέλφια, για να πάρουν σειρά (εμείς έτσι κάναμε), τότε είναι κρίμα να πετιούνται ή να γεμίζουν τις ντουλάπες μας.
Γονείς, εφόσον τα πάντα δείχνουν -λιτότητα- ας συντονιστούμε προς αυτήν την κατεύθυνση, όλοι κερδισμένοι θα είμαστε. Θα βρούμε μια ντουλάπα όπου θα βάλουμε όλα τα προς διάθεση, παπούτσια. Από εκεί θα μπορεί το κάθε παιδί να παίρνει το ζευγάρι που “του κάνει”  και ίσως να αφήνει (πλυμένο και καθαρό) το ζευγάρι που του μίκρυνε.
Ενισχύστε την ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Προσοχή, δεχόμαστε μόνον παπούτσια σε καλή κατάσταση, πλυμένα-καθαρά  και με καινούρια κορδόνια!  (αν τα παλιά ήταν κομμένα).

print

Written by