ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (165) !!!

(165)   ΑΤΟΜΑ  ΔΗΛΩΣΑΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:
1)Τρόποι μετακίνησης. Α) με τον κυρίως όγκο στο πούλμαν, Β) Με Ι.Χ. από το Σάββατο και διανυκτέρευση, Γ) Με Ι.Χ. την Κυριακή, για διάφορους λόγους. ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ (165) ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

2) Δηλώσεις.  Όσοι θέλουν να ακολουθήσουν την εκδρομή δηλώνουν και τον τρόπο μετάβασης. Στην κατάσταση αναφέρεται και ο τρόπος μετακίνησης που δηλώσατε. Εάν υπάρχουν αλλαγές θα πρέπει να ενημερώσετε τον συντονιστή της εκδρομής κ. Κατσίκα Φ.

3) Οι Δηλώσεις κλείνουν σήμερα Παρασκευή 8.11.13 στις 21:00 (τέλος της προπόνησης). Εφόσον οριστικοποιήσουμε τα πούλμαν (2 ή 3) η συμμετοχή της τελευταίας στιγμής με το πούλμαν θα είναι δυνατή μόνον εφόσον υπάρχουν θέσεις (εάν τα πούλμαν γίνουν 3).

4) Εναλλακτική λύση για τους φίλους της τελευταίας στιγμής,  θα είναι να ταξιδέψουν με δικό τους μέσον. Δεν είναι και πολύ μακριά (160 χιλ. με καλό δρόμο).

5) Επιβεβαίωση συμμετοχής. Παρακαλούνται όσοι θα ταξιδέψουν με το πούλμαν,  να καταβάλουν 8 € για το κάθε άτομο (μικρό ή μεγάλο, αθλητή ή όχι) για τα έξοδα μετακίνησης, μέχρι και την Τετάρτη 13.11.13 το βράδυ. Το αντίτιμο της μετακίνησης καταβάλλεται (σε έναν από τους προπονητές των παιδιών σας).

6) Αλλαγή γνώμης.  Όσοι  για τον α΄ ή  β΄ λόγο αλλάξουν γνώμη και δεν έρθουν,  θα πρέπει να το δηλώσουν το πολύ μέχρι την Τετάρτη 13.11.13.

7) Χρέωση για όσους δεν ενημερώσουν. Όσοι δεν ενημερώσουν «τον σύλλογο» για την πιθανή αλλαγή του προγράμματός των (ότι τελικά δεν μπορούν να έρθουν), το πολύ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (13.11.13), θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα έξοδα της δαπάνης του πούλμαν που τους αναλογεί (γύρω στα 8 € το άτομο).
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Θα είναι άδικο να επιβαρυνθούν οι συνεπείς και με το μερίδιο όσων δήλωσαν και δεν ήρθαν (χωρίς να ενημερώσουν). Την Τετάρτη θα ανακοινώσουμε το ακριβές ποσό για την μετακίνηση (Χρήματα για τα πούλμαν / (διά) αριθμό ατόμων που θα ταξιδέψουν με αυτά).

8) Το φαγητό.  Όσοι ακολουθήσουν «την εκδρομή» υπολογίζονται και για φαγητό στην ταβέρνα, εκτός και αν δηλώσουν ότι έχουν άλλα σχέδια για φαγητό. Το φαγητό θα γίνει σε Ταβέρνα του Βελβεντού. Για το ακριβές ποσό θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα, αφού πρώτα μάθουμε τον ακριβή αριθμό των ατόμων που θα φάνε και έχουμε την τελική τιμή για το κάθε άτομο. Θα κάνουμε την πρόταση σε δύο ταβέρνες (υπέροχες και οι δύο) και θα σας ενημερώσουμε.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ (165) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ
Αν υπάρχουν τροποποιήσεις, παραλείψεις ή λάθη, παρακαλώ να ενημερώσετε τον συντονιστή της εκδρομής κ. Κατσίκα Φώτιο, e-mail  fotkatsi@phed.auth.gr

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:  

7:45   Ερχόμαστε! Παρκάρουμε κ.λ.π. Να είμαστε στην ώρα μας.
8:00   Αναχώρηση από το Καυτανζόγλειο («Τα Νερά» – Αγίου Δημητρίου)
10:30 (περίπου) άφιξη στο Στάδιο Βελβεντού, με 10λεπτη στάση ψηλά (στη Νεράιδα)
11:15  Γνωριμία Αθλητών «κάνω φίλους». Να έχουμε μπλοκάκια να σημειώσουμε τα στοιχεία «των φίλων». Δεν ανεβαίνει στο πούλμαν παιδί του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  αν δεν ξέρει τα στοιχεία από δύο φίλους του στο Βελβεντό!
11:15 – 13:45   Διεξαγωγή αγώνων (ΠΠ-ΠΚ/Β, ΜΙΝΙ & Σ. ΜΙΝΙ), Απονομές επάθλων.
13:45  Μετάβαση στην τοποθεσία Ι.Ν. Αγίας Τριάδος,  (με πούλμαν 2 ½ Km από το Στάδιο).
14:00  Πορεία σε πλακόστρωτο μονοπάτι, προς καταρράκτες (Σκεπασμένο).
15:10-16:30  Φαγητό: Σε ταβέρνα στο Βελβεντό.
16:30  Καφέ στο Κέντρο (Πλατεία) ή Επίσκεψη σε Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο, είτε κεντρική εκκλησία, είτε Φράγμα,  κ.ά. (Ξενάγηση από ανθρώπους του Βελβεντού).
18:30  Αναχώρηση.  Μικρή στάση για αγορά παραδοσιακών προϊόντων!).
21:00  Άφιξη στη Θεσσαλονίκη (από τον περιφερειακό, λόγω 17ης Νοεμβρίου).

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ)

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από το Σάββατο και να διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό, υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο ξενοδοχείο «ΑΓΝΑΝΤΙ», Τηλ.  2464049002, κιν. 6977062567, www.agnanti-hotel.gr,  που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Στάδιο. Οι τιμές που έδωσαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την εκδήλωση είναι:  (Μονόκλινο 30 €, δίκλινο 45 €, τρίκλινο με δυνατότητα προσθήκης και ράντζου (τετράκλινο)  55 €  (όλα με πρωινό). 1η Φωτο το Ξενοδοχείο, το Στάδιο από το παράθυρο του Ξενοδοχείου!
Όσοι ταξιδέψουν από Σάββατο θα συναντηθούν στο Ξενοδοχείο. Ραντεβού στη ρεσεψιόν κατά τις 18:00 για να συντονιστούμε.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΒΟΥ  ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Παρακαλούνται οι κ.κ. προπονητές να δηλώσουν, μέχρι την Τετάρτη το βράδυ μετά την προπόνηση, τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος οι αθλητές, (δικαιούνται δύο αγωνίσματα). Το επί κοντώ αν και αγώνας επίδειξης, είναι ένα από τα (δύο) αγωνίσματα. Ακούς … Συμεών;  Ένα από τα δύο, που δικαιούσαι…

Τα παιδιά που επιθυμούν να αγωνιστούν (ακόμη και αν οι γονείς τους δεν μπορούν να ταξιδέψουν) θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν με τους  γονείς τους,  και στη συνέχεια οι γονείς με τους προπονητές των παιδιών τους.  Κανένα παιδί, κάτω των 18 ετών δεν θα γίνει δεκτό αν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα του. Εφόσον είναι μικρός και θα αγωνιστεί θα πρέπει να υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα ή να έχει φέρει το χαρτί από το γιατρό που ζήτησε ο σύλλογος (ότι έχει εξεταστεί από γιατρό και μπορεί να γυμνάζεται).

Για το επί κοντώ (με το Σπαστό κοντάρι και με βοήθεια) ο ανώτερος αριθμός θα είναι τα 10 άτομα, για κάθε ομάδα.

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει πρόκριση την Δευτέρα 11 και τηνΤετάρτη 13 Νοεμβρίου για να βγάλουμε την “ομάδα” των 10 επικοντιστών. Θα προκριθούν όσοι: Γνωρίζουν τις βασικές ασκήσεις στα στρώματα, πατούν δυνατά και κάνουν μεγάλο βήμα άλμα επάνω από τα στρώματα (κατά πλάτος),  είναι σωστοί στο τρέξιμο (δεν πάνε σαν τις βάρκες), γνωρίζουν το σημάδι από όπου ξεκινούν και όσοι καταφέρουν να περάσουν στις προπονήσεις τουλάχιστον το 1.70 μ. (με βοήθεια). Επικοντιστές – Φλώρια,  να ετοιμάζεστε…

Ειδικά στο επί κοντώ θα βραβευτούν χωριστά οι αθλητές από κάθε σύλλογο. Θα βραβευτούν οι 3 καλύτεροι του Βελβεντού (αγόρια και κορίτσια διαγωνίζονται μαζί), και οι 3 καλύτεροι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, (ανεξάρτητα της γενικής κατάταξης).  Είναι δίκαιο, διότι τα παιδιά του Βελβεντού θα κάνουν για πρώτη φορά επί κοντώ!

Όσοι από τους μικρούς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (2000-2003) θέλουν να κάνουν καμιά παραπάνω προπόνηση στο επί κοντώ, μπορούν να έρχονται τις Τρίτες και Πέμπτες στις 19:00-21:00  (αφού όμως πρώτα  συνεννοηθούν με τον κ. Φ. Κατσίκα).

print

Written by