14.11.13 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Με μικροαλλαγές ο αριθμός των εκδρομέων παραμένει 182.
Από αυτούς οι 145 θα ταξιδέψουν με τα τρία (3) πούλμαν (πενηντάρια), δηλαδή έχουμε το πολύ 5 θέσεις ακόμη.
26  θα ταξιδέψουν από το Σάββατο με Ι.Χ. και θα διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό και
11 θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. την Κυριακή, χωρίς διανυκτέρευση. ΟΙ 182  ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

Πλήρωσαν τα (8 €)  για το πούλμαν οι 122. Περιμένουμε και τους 23 που δεν ήρθαν την Τετάρτη, να πληρώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.

Οι αθλητές μας που θα αγωνιστούν θα πρέπει όλοι να φορούν τα κόκκινα «αγωνιστικά μπλουζάκια» του συλλόγου. Όσοι δεν έχουν μπορούν να προμηθευτούν  από το σύλλογο τα καινούρια μπλουζάκια μόνο με 2 € το μπλουζάκι.

1) PARKING ΓΙΑ ΤΑ Ι.Χ. ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ: Ζητήσαμε  από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου να μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε το Parkingτης Αγίου Δημητρίου για να αφήσουμε τα αυτοκίνητα την Κυριακή της εκδρομής. Θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε την απάντηση του Καυτανζογλείου.

2) ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΜΑΝ: Θα ταξιδέψουμε με τρία πούλμαν (1,2,3). Όσοι από τους γονείς έχουν ήδη γνωριστεί (περπατούν μαζί τις ώρες της προπόνησης αλλά και έχουν βρεθεί στις διάφορες εκδηλώσεις) και θέλουν να ταξιδέψουν οι οικογένειες τους μαζί, μπορούν να μας το ζητήσουν. Ένα απλό τηλέφωνο ή ένα ε-μαιλ και ονοματίστε μας τις οικογένειες που θέλετε να είστε παρέα. Είναι εύκολο και θα το κάνουμε. Βέβαια μία παρέα θα είμαστε όλοι αλλά αφού δεν χωράμε σε ένα πούλμαν υποχρεωτικά θα πρέπει να χωριστούμε στα τρία.
Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματα σας ή να μας δηλώσετε «τις παρέες σας» στην προπόνηση. Την Παρασκευή βράδυ, μετά την προπόνηση,  θα ανακοινώσουμε τα ονόματα για κάθε πούλμαν. Είναι παράκληση των οδηγών για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος. Ο καθένας θα ξέρει το Νο του πούλμαν (1, 2, ή 3) με το οποίο θα ακολουθήσει την εκδρομή σε όλες τις φάσεις.  Ακόμη και στο φαγητό, κάθε πούλμαν θα πάει στην ταβέρνα που «θα του τύχει». Οι ταβέρνες μας ζήτησαν να γίνει ισορροπημένη κατανομή παιδιών και ενηλίκων για το φαγητό και,  θα τους κάνουμε τη χάρη.
Το Σάββατο δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με την εκδρομή, λόγω του πρωταθλήματος στίβου των κατηχητικών σχολείων που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ βοηθάει στη διοργάνωση των αγώνων. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή (σχεδόν 500 αθλητές) και όπως καταλαβαίνετε θα είναι δύσκολο να ασχοληθούμε και με την εκδρομή.

3)  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ «ΤΑ ΝΕΡΑ» ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ στις 8:00
Μέχρι την Παρασκευή θα είναι γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της εκδρομής. Το κυριότερο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να είμαστε συνεπείς στην ώρα αναχώρησης. Ορίζουμε ώρα προσέλευσης το αργότερο τις 7:45 για να φεύγουμε στις 8:00. Για κάθε πούλμαν θα οριστεί ο αρχηγός,  το τηλέφωνο του οποίου θα κοινοποιήσουμε.  
Γενικός Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Μέλος του Δ.Σ. κ. Μουρουδέλης Σωτήριος  6973464186 (ο πιο όμορφος του Δ.Σ.)!  Βοηθός συντονιστής της εκδρομής, ο κ. Κατσίκας Φώτιος, ο οποίος θα ταξιδέψει από το Σάββατο στο Βελβεντό για να προετοιμάσει το έδαφος.

4) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ
Όσοι ταξιδέψουν από το Σάββατο στο Βελβεντό, είναι προσκεκλημένοι σε ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ για το Σάββατο το βράδυ στις 20:00. Μας γράφει η κ. Ανθή Λινάρδου Γ.Γ. του Αθλητικού συλλόγου «Το Βελβεντό».
«Το Σάββατο το βράδυ,  σε περίπτωση που κάποιοι γονείς θελήσουν στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου θα έχει παράσταση «Η Μαρία η Πενταγιώτισσα». Είναι πολύ καλή παράσταση από τον Μορφωτικό Σύλλογο, την οποία πρόσφατα έπαιξαν και Θεσσαλονίκη…η παράσταση αρχίζει στις 8 το απόγευμα.  Αν θελήσουν κάποιοι να την παρακολουθήσουν να μου πείτε άτομα να κρατήσουμε κάποιες θέσεις …»

5) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ των αθλητών για κάθε αγώνισμα. Επίσης θα γίνει και ένας αγώνας άλματος επί κοντώ με βοήθεια (σπαστό κοντάρι).

print

Written by