ΜΕ ΔΥΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ «ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ» ΚΑΙ «ΑΣ ΡΗΓΑΣ»

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ επιθυμεί να φυτέψει δύο δενδράκια (Κυπαρίσσια ή ότι άλλο μας προτείνουν οι ειδικοί), κάπου στο στάδιο στο Βελβεντό (όπου μας υποδείξουν οι υπεύθυνοι του Βελβεντού). Θέλουμε να υπάρχουν για να θυμίζει αυτήν την  εκδήλωση των δύο συλλόγων, που σκοπεύουμε να επαναλάβουμε αρκετές φορές στο μέλλον.
Παρακαλούμε όλους τους ειδικούς Δασολόγους, Γεωπόνους κ.ά. να μας βοηθήσουνστα παρακάτω:
1) Στην περιοχή (υψόμετρο, υγρασία, κλίμα) του σταδίου του Βελβεντού, ποια δένδρα είναι κατάλληλα.
2) Από πού μπορούμε να προμηθευτούμε π.χ. δύο ωραία Κυπαρίσσια ή ότι άλλο μας υποδείξετε;
3) Παρακαλούμε το Δ.Σ. του συλλόγου στο Βελβεντό (κ. Ζορμπά και κ. Λινάρδου) να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες στο Δήμο ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (εμείς έτσι τον ξέρουμε)! Για να εξασφαλίσουμε την άδεια της δενδροφύτευσης. Επίσης παρακαλούμε να μας υποδείξετε το μέρος  όπου οι μικροί αθλητές των δύο συλλόγων θα φυτέψουν τα δενδράκια αλλά και θα «κάνουν φίλους».
ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ: Οι μικροί αθλητές, τόσο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και του Βελβεντού θα πρέπει να κάνουν το λιγότερο από δύο φίλους. Θα ανταλλάξουν ονόματα και διευθύνσεις και θα γνωρίζουν τους φίλους τους όταν θα ερωτηθούν. Να έχετε μολύβι και χαρτί μαζί σας για να γράψετε τα στοιχεία των φίλων σας. Αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που δεν θα έχει κάνει το λιγότερο δύο φίλους (από την ομάδα που θα μας φιλοξενήσει) θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη … με τα πόδια! Θα το ελέγξω προσωπικά…

print

Written by