Ο κ. ΚΟΣΜΑΣ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ-ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ

Τώρα με την τεχνολογία δεν προλαβαίνουμε να παίρνουμε μηνύματα. Πότε από τα κινητά, πότε από το fbκαι πότε με το Skype. Πριν από λίγο πήραμε το παρακάτω μήνυμα από τον «Επίτιμο προπονητή» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Χατζιόπουλο.
«Καλησπέρα κ. Φώτη, ξέρω ότι είναι τελευταία στιγμή αλλά, αύριο (Τετάρτη 20 Νοεμβρίου), είναι η ορκωμοσία μου στις 17:00 (η ώρα Ελλάδος) και υπάρχει site για να δείτε online free την τελετή της ορκωμοσίας. Θα χαρώ να είστε μαζί μας έστω και από μακριά.   Το  site είναι:  Sheffield Hallam University Live | My Graduation Film | Graduation filming made easy  www.mygraduationfilm.com
Φιλιά Πολλά
Κοσμάς»

Πρέπει να είναι μεγάλη φίρμα ο κ. Κοσμάς για να κρατάμε «ελεύθερη» τη θέση του, στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Βέβαια, και με το δίκιο του, με τόσες σπουδές θα μας ζητάει τα μαλλιοκέφαλά μας «ο Φλώρος» αλλά … χαλάλι του. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι διατεθειμένος να «τα δώσει όλα» για να έχει και τον κ. Κοσμά στην οικογένειά του.
Τι άλλο να κάνουμε, αφού και όταν τον διώχνουμε αυτός δεν φεύγει «Ο ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ».
Φαίνεται μας αγαπάει, αλλά και εμείς τον αγαπάμε.  Μέχρι και το 1ο πούλμαν στην εκδρομή «ΟΙ ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ» το ονομάσαμε για να μας θυμίζει τον κ. Κοσμά!
Κύριε Κοσμά Χατζιόπουλε, μας κάνεις και εμάς υπερήφανους. Και  μόνον αυτό θα πρέπει να σου δίνει κουράγιο και δύναμη για να φτάσεις στο στόχο που εσύ έβαλες, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάς.
Καλό «ταξίδι» στην εκπαιδευτική περιπλάνησή σου κ. Αχώνευτε!
Ναι ρε! θα στηθώ να σε δώ, όπως και πολλοί άλλοι από την ευρύτερη οικογένειά σου, «τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ».

print

Written by