ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ = ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ φέρτε ιατρικές βεβαιώσεις που να λένε ότι το παιδί σας εξετάστηκε από γιατρό.
Η προθεσμία πλησιάζει. ΜΕΧΡΙ και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, το μυστικό «της  επιτυχίας» του συλλόγου μας βρίσκεται στην αμφίδρομη επικοινωνία και στενή σχέση, των ανθρώπων του συλλόγου και των κηδεμόνων των αθλητών μας.

Σαφώς και όλοι μας ενδιαφερόμαστε για τον παράγοντα υγεία αλλά μερικές φορές τον αμελούμε. Θεωρούμε δεδομένο το ότι είμαστε καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και … συνεχίζουμε!  Έχουμε στο μυαλό μας να πάμε για εξετάσεις αλλά δεν είναι από τις προτεραιότητες,  με αποτέλεσμα να είναι μεν συνέχεια στην ατζέντα μας αλλά … πάντα στην τελευταία θέση!

Στη συγκέντρωση των γονέων, έγινε μεγάλη κουβέντα γύρω από τις ιατρικές εξετάσεις των παιδιών μας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, παράγοντες του συλλόγου και γονείς, συμφώνησαν ότι ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ των παιδιών πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θεσπίστηκε ο απαράβατος κανόνας, “κανένα παιδί να μην αρχίζει να γυμνάζεται αν δεν έχει εξεταστεί από το γιατρό”.

Γιαυτό, υπενθυμίζουμε -τονίζουμε- ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν χαρτί από γιατρό που θα λέει ότι εξετάστηκαν και μπορούν να γυμνάζονται κανονικά ή που θα μας υποδεικνύει τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάζουν οι προπονητές για κάθε ειδική περίπτωση.
Επειδή όλοι λίγο πολύ είμαστε πολυάσχολοι και λειτουργούμε με «προτεραιότητες», όπως αναφέρουμε παραπάνω, το θέμα της ιατρικής εξέτασης δεν το κυνηγάμε.

ΟΧΙ !    είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας και όλοι οι γονείς θα πρέπει να το δουν σοβαρά.

Παρακαλούμε, όλους τους γονείς να μας φέρουν χαρτί από ιατρική εξέταση (πρόσφατη), έστω και φωτοτυπία της εξέτασης για το σχολείο, το οποίο να παραδώσουν στους αρμόδιους προπονητές/τριες του συλλόγου.
Σε προηγούμενη ανακοίνωση θέσαμε ως καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Θα παρατείνουμε την καταληκτική ημερομηνία για τρεις εβδομάδες (δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου).

Μετά την ημερομηνία αυτή, όποιο παιδί δεν θα έχει γνωμάτευση υγείας στο φάκελο του συλλόγου, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.
Γονείς, είναι δική σας απόφαση και εμείς απλά … ΘΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ.

Μετά τις 22 Νοεμβρίου, χωρίς καμία άλλη ανακοίνωση (πλην προφορικής υπενθύμισης από τους προπονητές), κανένα παιδί δεν θα γίνεται δεκτό για προπόνηση, στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, χωρίς να έχει φέρει χαρτί από γιατρό.
Το ίδιο ισχύει και για τα μεγαλύτερα παιδιά, που είναι νέα στο σύλλογο και δεν έχουν ακόμη Δελτίο αθλητή. (Έχοντας Δελτίο Αθλητή, υποχρεωτικά κάθε χρόνο περνάει από γιατρό).

print

Written by