ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δεν διεκδικούμε την  πατρότητα της κάθε ιδέας που υλοποιούμε. Τονίσαμε επανειλημμένα ότι το «δυνατό μας χαρτί» είναι το ότι «ΑΚΟΥΜΕ» και  ενεργούμε ανάλογα.

Α) Η ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :

Νέα ιδέα που «έπεσε στο τραπέζι» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, είναι και αυτή από τον κ. Παπαδόπουλο Απόστολο, γονέα αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Κύριε Παπαδόπουλε Απόστολε και κυρία Παπακωνσταντίνου Κυριακή, σας ευχαριστούμε που … «νοιάζεστε».

Σήμερα, Δευτέρα 25.11.13, «τζέντλεμαν» ο κ. Παπαδόπουλος, μας πληροφόρησε ότι η αρχική ιδέα ανήκει στην κ. Κλεοπάτρα Τσιάμπα-Κασμερίδου, την οποία επίσης ευχαριστούμε. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν γονείς που νοιάζονται και τους ευχαριστούμε, ανεξάρτητα από τα δικά μας λάθη ως προς την «πατρότητα ή μητρότητα» των ιδεών.

 

Η νέα ιδέα ακούει στο όνομα  ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των επαγγελματιών. Οι επαγγελματίες  γονείς, που επιθυμούν να κάνουν κάποια εκπτωτική προσφορά στα μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο ΕΚΠΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
Εφόσον υπάρξουν προσφορές, θα τις κοινοποιήσουμε στη σελίδα μας έτσι ώστε να γίνουν ευρέως γνωστές. Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε ας οργανωθούμε και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, όπου μπορούμε και εφόσον το επιθυμούμε. Με συνδετικό κρίκο τα παιδιά σας (τους αθλητές μας) οι δεσμοί των οικογενειών μπορούν και πρέπει να είναι παραπάνω από φιλικοί. Μην ξεχνάτε το ΜΟΤΟ των πρόσφατων αγώνων στο Βελβεντό, «συμμετέχουμε στους αγώνες για να κάνουμε φίλους». Εμείς μπορούμε και έχουμε τη διάθεση να συντονίσουμε «τους φίλους».

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

1

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ – ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

2310965608 / 6980445593

30% Έκπτωση σε επίσημες μεταφράσεις εγγράφων Αγγλικών / Ελληνικών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β)  ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: 

Επεκτείνουμε την ιδέα της ΕΚΠΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και φτάνουμε στην ιδέα της  ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  των γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  
Είμαστε διατεθειμένοι (έχουμε κυρίως τη διάθεση -το χρόνο θα τον βρούμε- να συντονίσουμε τις οποιεσδήποτε αμοιβαίες παροχές των γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα μας υποδείξετε. Είτε αυτές θα είναι του στυλ  «σου δίνω αυτό που μπορώ, μου δίνεις αυτό που χρειάζομαι»,  είτε ακόμη και η  εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιών για τις προπονήσεις.  Γνωρίζουμε ότι μερικά παιδιά κατοικούν πολύ κοντά και βλέπουμε σε κάθε προπόνηση όλους τους γονείς να έρχονται για τα παιδιά τους.  Θα μπορούσαν οι γονείς να συντονιστούν και να παίρνουν τα παιδιά εκ περιτροπής.
Εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, κυρίως από τις απόμακρες περιοχές,  μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις διευθύνσεις κατοικίας των παιδιών, και με τη δική μας βοήθεια, «να συντονιστείτε».

Βλέπουμε συχνά γονείς με την «ψυχή στο στόμα» να προσπαθούν να τα … προλάβουν όλα. Να φύγουν από τη δουλειά και να προλάβουν να είναι στο Στάδιο στην ώρα τους. Αν πέσουν δε σε κανένα μποτιλιάρισμα ή καμιά πορεία, έρχονται και τους λυπόμαστε.  Βιαστικοί και ταλαιπωρημένοι, με το άγχος και την αγωνία να καθρεφτίζονται στο πρόσωπό τους!

Ακόμη και εκτός προπόνησης,   υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις που δύο οικογένειες  που έχουν παιδιά, με τα ίδια ενδιαφέροντα, θα μπορούσαν η μία να βοηθήσει την άλλη.
Σκεφτείτε το και μη διστάσετε να μας υποδείξετε την οποιαδήποτε κίνηση.

print

Written by