ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ «ΜΑΣ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

Δεν είναι και πάρα πολλές οι Κατερίνες, που αυτή τη στιγμή είναι εν ενεργεία αθλήτριες στο Σύλλογο. Με αυτό το σκεπτικό αξίζει να τις αναφέρουμε ονομαστικά και να τις ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Θα ξεκινήσουμε από την κ. Κατερίνα Μανιού, η οποία για όλα τα χρόνια της ύπαρξης του συλλόγου (από το 1999) βρίσκεται διαρκώς κοντά στο σύλλογο και βοηθάει ποικιλοτρόπως. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ κ. Κατερίνα Μανιού (κ. Large), σας αυχόμαστε ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ
Πώς να ξεχάσει κανείς την Κατερίνα (μας) την Κόλλια, η οποία αφού τελείωσε τις σπουδές της  ζει και εργάζεται στη Γαλλία. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.
Τρείς είναι οι εν ενεργεία αθλήτριές μας . Η Κατερίνα Ίλτσου (το καμάρι μας), η Κατερίνα Καζάκη (η προπονήτριά μας) και η Κατερίνα Ευσταθίου (το αχώνευτό μας).
Κούκλες, σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
Είπαμε να μην επεκταθούμε σε μαμάδες και συζύγους αλλά για την κ. Κατερίνα Ρεβάνογλου, σύζυγο του κ. Νίκου Σπανού, θα κάνουμε μία εξαίρεση. Κυρία Κατερίνα μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ να χαίρεστε τα αχώνευτά σας (μικρά και μεγάλα).
Όσο για την κ. Καίτη μας την κ. Μπαλάσκα- Σολομωνίδου, παραλίγο να μας μπερδέψει το Καίτη. Κυρία  Αικατερίνη μας να σας χαιρόμαστε όλοι Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες.
Στη φωτογραφία Οι δύο Κατερίνες (Ευσταθίου και Καζάκη) μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

print

Written by