ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε το έμψυχο δυναμικό του ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ γιατί, σύμφωνα πάντα με τα δικά μας κριτήρια, βαδίζει σε σωστό δρόμο. Γνωρίζουμε από κοντά το ποιόν των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το σύλλογο  (το κυριότερο). Βλέπουμε τις κινήσεις τους, την όρεξή τους για προσφορά στη νεολαία  και χαιρόμαστε για τις δραστηριότητες του συλλόγου και τα επιτεύγματά του.
Χαιρετίζουμε την αθλητική ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου www.pigmi.gr και τους ευχόμαστε τουλάχιστον να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα από όσους επιθυμούν «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»…  Το αν τους βοηθήσει κάποιος, καλό θα είναι, αλλά από ό,τι βλέπω δεν το χρειάζονται … είναι σε καλό δρόμο και μπορούν και μόνοι τους να τα καταφέρουν. Εμπόδια να μην τους βάζουν αλλά … και σε αυτά ειδικεύονται θα τα προσπεράσουν. Δυστυχώς τις ημέρες αυτές -τις δύσκολες- που η λύση θα ήτανε ο ένας να βοηθάει τον άλλον και όλοι μαζί … το σκοπό ύπαρξής μας (των συλλόγων), βλέπουμε το εντελώς αντίθετο. Ο καθένας να κοιτάει το συμφέρον του και για τα νέα παιδιά και τον αθλητισμό να μη δίνουν δεκάρα.
Εκτός των άλλων, και προς όφελος όλων των συλλόγων (άραγε οι άλλοι σύλλογοι το εκτιμούν;) η ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ διοργανώνει για τo Σάββατο 7.12.13 ημερίδα κλειστού στίβου ΠΠ-ΠΚ/Β και ΜΙΝΙ στους Αμπελόκηπους.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  στον «ΑΔΕΛΦΟ ΣΥΛΛΟΓΟ» … ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
Την προκήρυξη της ημερίδας θα τη βρείτε εδώ.  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

print

Written by