ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Από segas.gr
Στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου Σταδίου της Θεσσαλονίκης θα γίνει συνάντηση την Παρασκευή (29/11) στις 17.00 στην αίθουσα συνεντεύξεων στον 1ο όροφο.
Το κλιμάκιο θα απαρτίζεται από μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, τον Εθνικό προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο.   Στη συνάντηση θα είναι επίσης παρόντες και οι υπεύθυνοι τεχνικοί Ε/Ν, Γιάννης Κουτσιώρας και Π/Κ Γιάννης Κουτσοφλίνης καθώς και ο Υπεύθυνος του κέντρου Βόρειας Ελλάδας Δημήτρης Μιχελαράκης. Τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με αθλητές του σχεδιασμού (Α, Β, Γ κατηγορία, ομάδα στήριξης και επίλεκτων) και τους προπονητές τους.
Πρόκειται για συνάντηση λίγο πριν την νέα χρονιά στη διάρκεια της οποίας θα δοθεί η ευκαιρία να γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον υψηλό αθλητισμό, αλλά και για το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς.
Σχόλιο Φ.Κατσίκα :  Περιμένουμε από τους υπευθύνους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης κ.κ. πρόεδρο κ. Α. Τομπούλη, καθώς και από τον κ. Μιχελαράκη Δ., που είναι υπεύθυνος του Κέντρου Β. Ελλάδας να ενημερώσουν  τον κ. πρόεδρο για τις αποφάσεις  που ακούγονται ότι θα εφαρμοστούν στο Καυτανζόγλειο. Αποφάσεις που όχι μόνο δεν στηρίζουν τον Στίβο και τους συλλόγους αλλά, αν τελικά εφαρμοστούν, θα εξαφανίσουν από το Καυτανζόγλειο σχεδόν όλους τους νέους αθλητές του στίβου!

print

Written by