ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΙΖΟΣ)

Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, δεν είμαστε ένας απρόσωπος σύλλογος ένας σύλλογος που ασχολούμαστε μόνο με τις επιδόσεις και τα ρεκόρ.

Μας ενδιαφέρουν και αυτά και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όλοι μας, και μάλιστα τα καταφέρνουμε περίφημα και σε αυτόν τον τομέα.
Και μόνο το γεγονός ότι  είμαστε ο 6ος σύλλογος σε αξιολόγηση στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης (ανάμεσα σε 34 συλλόγους και  μπροστά και από συλλόγους με ιστορία πολλών δεκαετιών), επιβεβαιώνει τη φράση «και μάλιστα τα καταφέρνουμε περίφημα».

Αλλά δεν είναι αυτό το δυνατό χαρτί του συλλόγου μας και ούτε θέλουμε να σταθούμε σε αυτή τη βαθμολογική επιτυχία του συλλόγου μας.

Το δυνατό μας χαρτί είναι αυτό που οι άλλοι σύλλογοι ούτε καν το έχουν φανταστεί. Ως σύλλογος βάλαμε κάποιο στόχο (να αποτελέσουμε κάποτε παράδειγμα προς μίμηση για τις επερχόμενες γενεές). Τονίσαμε ότι δεν γνωρίζαμε αν το επιτύχουμε αλλά για ένα πράγμα ήμασταν σίγουροι, ότι θα προσπαθούσαμε προς αυτήν την κατεύθυνση.  

Με αυτό το πιστεύω και με αυτό το σκοπό, χαράξαμε μία πορεία την οποία ακολουθούμε.

Δε βαδίσαμε μόνοι μας, πήραμε χέρι χέρι τον κάθε έναν  «ανταρτάκο»  και την κάθε μία εκκολαπτόμενη «γλωσσού» (π.χ. Δήμητρα!) και βαλθήκαμε να τους περάσουμε μέσα από τους  καλύτερους κήπους, τα ομορφότερα πάρκα και τα πιο όμορφα δάση μας. Θέλουμε η διαδρομή που ακολουθούμε  να περάσει από κάθε Αξία και Αρχή (Φιλία, εκτίμηση, αλληλεγγύη, ελεημοσύνη, αλτρουισμό, κοινωνικότητα, τιμιότητα, σεβασμό στους μεγαλύτερους, καθαριότητα, ειλικρίνεια, «εύ αγωνίζεσθαι» και τόσα άλλα μονοπάτια.

Διαλέξαμε εκδηλώσεις που εμπεριέχουν τις παραπάνω αξίες και τις καλλιεργούμε.

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ τελείωσε,
δώσαμε στα παιδιά μας να καταλάβουν την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης, του να νοιάζονται για το σύνολο, της οικονομίας  και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Την εβδομάδα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ την αφιερώνουμε στον κ. Ανδρέα Ρίζο (που γιορτάζει κιόλας σήμερα) και τον αδελφό του Παντελή Ρίζο, που  ήταν  “οι ιχνηλάτες”, που μας οδήγησαν σε αυτό το υπέροχο μονοπάτι.

Ανδρέα και Παντελή Ρίζο, σας ευχαριστούμε
ΑΝΔΡΕΑ χρόνια πολλα.

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

ΓΙΑ ΤΟ 2013 αναδεικνύεται το γκρουπ της κ. Κατερίνας.
2ο το γκρουπ της κ. Σοφίας και
3ο το γκρουπ της κ. Νικολέττας.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην Ανακύκλωση,.
Μπράβο στους νικητές ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. 
Αν και είναι μικροί τους κάνω δώρο … (από 5 κάμψεις!) και μία προπόνηση στο επί κοντώ με το “σπαστό κοντάρι”! Θα υπάρξουν και άλλα βραβεία (ΚΑΛΥΤΕΡΑ)! στη συνέχεια.

print

Written by