Η ΜΑΜΑ: – ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΦΑΝ;

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ :  – ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ «ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΜΟΥ»!

Μπορεί ο καιρός να έβαλε τα χειμωνιάτικα του αλλά εδώ και δύο ημέρες στο Καυτανζόγλειο υπάρχει ζέστη. Ναι ρε  παιδιά για ζέστη  μιλάμε, δεν σας κάνουμε πλάκα.

Η Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, βρήκε τον τρόπο και, από ότι ακούμε, φέτος δεν θα κρυώσουμε, ας είναι καλά το Αέριο. Δεν γνωρίζουμε  λεπτομέρειες αλλά και δεν χρειάζεται να μάθουμε. Γεγονός είναι ένα. Στο Κ3, όπου τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσαμε να ζεστάνουμε λίγο τα χέρια (με δύο αερόθερμα) για να μπορούμε να πιάνουμε τα κοντάρια, τώρα νοιώθουμε άνετα.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μετά από τις  αποκαρδιωτικές και «κρύες»  ειδήσεις που ακούσαμε από το Καυτανζόγλειο, για τους αθλητές, το στίβο και τους συλλόγους, η εξεύρεση πόρων για τη θέρμανση είναι η πρώτη χαρμόσυνη και «ζεστή» είδηση.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκπλήξεις και τότε θα είμαστε οι πρώτοι που θα αποδώσουμε στην παρούσα επιτροπή διοίκησης «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».  Δεν θα περιμένουμε να βγάλουμε μέσο όρο των ενεργειών της επιτροπής Διοίκησης, την κάθε ενέργεια  θα την πιστώνουμε ή θα την χρεώνουμε σε αυτήν μεμονωμένα.

Μέχρι στιγμής : Καυτανζόγλειο Vs  Θέρμανση = 1 – 0.

Μπράβο σας Κύριοι, «keep going»  που λέει και ο “Γιάννης ο περιπατητής” και να ξέρετε ότι δεν θα μείνουμε παθητικοί παρατηρητές εάν δούμε και άλλες παρόμοιες ενέργειες. Θα περπατήσουμε μαζί σας και δίπλα σας εφόσον θα βαδίζουμε προς την ίδια καταύθυνση, την κατεύθυνση που οδηγεί στο καλό της νεολαίας μας και του αθλητισμού.

print

Written by