ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΕ “ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ” ΚΑΙ “POINT SYSTEM”

Οι Νικητές στο αλάθητο «point system» από τα τρία γκρουπ των μικρότερων ηλικιών  είναι:  Από το γκρουπ της κ. Νικολέττας ο Νίκος Φιλίππου, Από το γκρουπ της κ. Κατερίνας  ο Αδαμίδης Θεολόγος και η Λαμπροπούλου Άννα, Από το γκρουπ της κ. Σοφίας  ο Μαντιός Δημήτρης.
Συγχαίρουμε τα παιδιά που δείχνουν ότι αρπάζουν τις ευκαιρίες για να κερδίσουν το αυτοκολλητάκι, που κάνει τη διαφορά. Δεν αρκεί να έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάποια πράξη, ενέργεια, κίνηση ή να πούμε αυτά που πιστεύουμε. Πρέπει να έχουμε την ετοιμότητα και να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται πριν μας τις αρπάξουν άλλοι.
Όμως, και αν ακόμη δεν φτάσαμε στο επίπεδο να ξεχωρίζουμε τις ευκαιρίες, για να κερδίσουμε το αυτοκολλητάκι, αρκεί που είμαστε στο σωστό δρόμο. Εάν οι σκέψεις μας είναι σωστές, το ότι καθυστερούμε να τις εφαρμόσουμε «να αρπάξουμε τις ευκαιρίες» έρχεται δεύτερο.
Έχουμε προσωπική άποψη ότι τα περισσότερα παιδιά των Ακαδημιών μας βρίσκονται στο σωστό δρόμο.
Μπράβο σας παιδιά, Μπράβο στις προπονήτριες, Μπράβο στους γονείς, που συνεργάζονται με τις προπονήτριες και το σύλλογο για το καλό των παιδιών «μας».
Μπράβο και στους νικητές των παρουσιών για τα τρία γκρουπ των Ακαδημιών. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε.

print

Written by