ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ»

Στην σημερινή Ελλάδα σε κάθε σου βήμα (κυρίως στο Δημόσιο) συναντάς την «αδιαφορία» και το «δεν βαριέσαι βρε αδερφέ!». Όλα τα περιμένουμε έτοιμα! Εμείς μόνο δικαιώματα έχουμε και τι δικαιώματα! τέτοια που όλοι οι άλλοι πρέπει να μας υπηρετούν! Αν δε είμαστε πρωταθλητές τότε … τα πάντα εξαρτώνται από το πώς βλέπουμε τον αθλητισμό και τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ που μας πέρασαν όταν έπρεπε.

Και όταν δεν μας τα ετοιμάσουν;  
Τότε αρχίζουμε την γκρίνια, τη μοιρολατρία και τους αέναους καβγάδες με αποτέλεσμα να μη γίνεται τίποτε, να φτάνουμε στην ισοπέδωση των πάντων και να καταφθάνει με τραίνο «express» η απογοήτευση και ο μαρασμός.

Όμως,  μπορούμε και εμείς κάτι να κάνουμε.
Βλέποντας τον τίτλο, αμέσως μας έρχονται στο μυαλό οι αντίστοιχες ενέργειες των εκλεκτών συναδέλφων που ασχολούνται με το επί κοντώ, τόσο στην Κέρκυρα (Π. Σκορδίλης με την παρέα του), όσο και στις Σέρρες (Σ. Κεφαλίδης επίσης με την παρέα του), καθώς και σε κάθε άλλο πυρήνα όπου καλλιεργείται το επί κοντώ (για να μην αδικήσω τους συναδέλφους  (από τη δουλειά των οποίων δεν έτυχε να δω φωτογραφίες). Και υπάρχουν πολλοί άλλοι (Κρήτη, Αθήνα, Πελοπόννησο, Θράκη, Νησιά κ.ά).

Όποιος αγαπάει και νοιάζεται:  ΡΑΒΕΙ – ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ – τελειώσαμε.
Στις φωτογραφίες, Όχι! δεν την άραξαν στην παραλία για καφέ, ούτε το γύρισαν στην Ξιφασκία με τις σκούπες και τα φαράσια. Το στρώμα του άλματος επί κοντώ ράβουν γιατί και πάλι ξηλώθηκε, και καθαρίζουν και ταχτοποιούν τα στρώματα, στο κλειστό προπονητήριο Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Ευχαριστούμε το μέλος του Δ.Σ. κ. Καρματζόγλου Σταύρο, καθώς και και την προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Γκοτζαμάνη Σοφία, που ράβουν το στρώμα, καθώς και τους προπονητές και αθλητές του επί κοντώ που τακτοποιούν το χώρο. Περιμένουμε το ανάλογο ενδιαφέρον και από όλους τους άλλους αθλητές και προπονητές, που χρησιμοποιούν την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ αλλά, και κάθε αίθουσα.

Για την καθαριότητα ζητήσαμε από τον κ. Διευθυντή να το φροντίσει και μας το υποσχέθηκε.  ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

«ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ»

print

Written by