ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014

Αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:30 θα γίνει η συμπληρωματική φωτογράφηση για το Ημερολόγιο 2014. Θα φωτογραφηθούν : 
Α)  το γκρουπ του κ. Φαρμάκη (δεν βγήκαν τη Δευτέρα)  και  το γκρουπ  του κ. Παπαϊακώβου (δεν βγήκαν σωστές).
Β)  Επίσης θα φωτογραφηθούν όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να έρθουν την Δευτέρα που φωτογραφήθηκαν τα υπόλοιπα γκρουπ.  
Να έρθετε μόνο για τη φωτογράφηση – σας θέλουμε):   Οι τραυματίες (Βεατρίκη, Φώτης,  κ.ά.), τα φροντιστήρια (Παπαχαρίσης, Ναταλία, Σπανάκι, Αλεξάνδρα, Κλειώ, Άκης!), τα διάφορα (Φρόσω, Ίλτσου, Αθηνά, Σμαράγδα, Θεοφανία-Ολυμπία, Χριστίνα),  τα «ξενιτεμένα» μας παιδιά (Θεοδώρα, Μήτσος, Λίμπε, Σάκης, Μανώλης (φιλιά στη γιαγιά)!,  Νίκανδρος!, Ρωξάνη!, Θεοφάνης! Κατερίνα!), οι Βετεράνοι αθλητές μας (Κώστας, Ανδρέα ς, Γιώργος -Χορηγός! Χρύσα, Τηλέμαχος),  οι της οικογένειας (Νέστορας, Ανδρέας …κ.ά), οι έφοροι και μέλη του Δ.Σ., κ.ά.
Τέλος,  οι φίλοι και οι εθελοντές… ή όσων «η ψυχή νοιώθει ζεστασιά κοντά στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ», ελάτε να φωτογραφηθείτε με τα παιδιά του συλλόγου, το θέλουμε.
Ελάτε (στις 20:30)  να ομορφύνουμε το Ημερολόγιο του 2014.
Επαναλαμβάνουμε, υποχρεωτικά με τις καινούριες κόκκινες μπλούζες, που έχουν το σήμα του χορηγού του συλλόγου για το 2013 κ. Γεωργιτσέλη. Όσοι δεν έχετε το καινούριο κόκκινο μπλουζάκι, μπορείτε να το προμηθευτείτε  εκείνη τη στιγμή από το γραφειάκι.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα γκρουπ που φωτογραφήθηκαν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Σας περνάμε μια τυχαία φωτογραφία (ομολογουμένως πανέμορφη) για να δείτε τις ομορφιές των παιδιών μας.
Τις άλλες θα τις δείτε στα Ημερολόγια του 2014.

print

Written by