ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ – ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 7.12.13

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει στην «Χειμερινή Αθλητική Συνάντηση» Αγώνων Στίβου, που διοργανώνει ο Α.Π.Σ. «ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ», το Σάββατο 7.12.13 (το πρωί) στο Δ.Α.Κ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.  Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δηλώθηκαν (30) αθλητές. Οι δηλώσεις έγιναν χωρίς ιδιαίτερη συνεννόηση με παιδιά και γονείς (λόγω του ότι υπήρχε χρονικός περιορισμός, καταληκτική ημερομηνία Τρίτη μεσημέρι). 
Διευκρινίζουμε κυρίως στους γονείς, (που τραβάνε το ζόρι της μετακίνησης σε αυτές τις ηλικίες! ότι οι δηλώσεις δεν είναι δεσμευτικές.  Αν κάποιο παιδί, που δεν ρωτήθηκε (επειδή δεν ήρθε τη Δευτέρα),  δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να αγωνιστεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά ενημερώστε τους προπονητές για να μη σας περιμένουμε.
Από την άλλη, αν κάποιο παιδί ήθελε να αγωνιστεί και δεν το δηλώσαμε και πάλι δεν υπάρχει «αξεπέραστο» πρόβλημα. Δηλώνετε στον προπονητή σας ότι επιθυμείτε να αγωνιστείτε (σε ένα αγώνισμα) και θα φροντίσουμε να ρυθμίσουμε το θέμα.
Κανένα παιδί δεν πρέπει να στεναχωριέται αν ανήκει στην πρώτη ή στη δεύτερη περίπτωση. Ακόμη και αν υπάρχουν παιδιά που μπορούν να περάσουν το 1.40 στο επί κοντώ (χωρίς βοήθεια – τρέξιμο με το κοντάρι στα χέρια του αθλητή) και δεν δηλώθηκε!  δεν έχει παρά να μας το δείξει στην επόμενη προπόνηση και … όλα μέλι γάλα.  ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ και   Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ μαζί και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

print

Written by