ΣΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ 9.12.13 ΤΕΛΙΚΟΙ: ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ & ΕΛΞΕΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ (για τους μικρούς).  Για να μη ξεχνιόμαστε. Σήμερα στις 20:20 θα γίνει ο Τελικός στο δίπλωμα ρούχων για τους μικρούς (S-MINI & MINI). Θα ζητηθεί από τους διαγωνιζόμενους να διπλώσουν ένα T-shirt (κοντομάνικο μπλουζάκι), σε χρόνο 1 λεπτό.
Θα προκριθούν για τον ΤΕΛΙΚΟ τα 6 καλύτερα διπλωμένα μπλουζάκια. Ο χρόνος στον Τελικό θα είναι μόνον 20 δευτερόλεπτα!
Κάντε και καμιά προπόνηση στο σπίτι για το δίπλωμα των ρούχων! Το δίπλωμα θα επαναληφθεί χωρίς προειδοποίηση και τότε θα διπλώσουμε όλα μας τα ρούχα. πλουζάκια, μπουφάν, πουκάμισα, παντελόνια κ.λ.π. Οι μικροί μας αθλητές να ζητήσουν από τη Μαμά τους ή καλύτερα (τον Μπαμπά τους)! να τους δείξουν πως διπλώνουμε τα ρούχα μας.
Στη συνέχεια να κάνουν πρόβες κάθε μέρα π.χ. το βράδυ που πάτε για ύπνο ή όταν γυρνάτε από το σχολείο, να διπλώνετε τα ρούχα σας για προπόνηση, θα σας χρειαστεί. Εκτός από το σωστό δίπλωμα θα διαγωνιστείτε και στην  ταχύτητα διπλώματος, οπότε οι προπονήσεις χρειάζονται.  Θα ακολουθήσει έλεγχος τακτοποίησης του κρεβατιού … να ετοιμάζεστε.
Θα κάνουμε και αιφνιδιαστικούς ελέγχους,  στα δωμάτια των παιδιών! για να δούμε ποια παιδιά δεν τακτοποιούν τα ρούχα τους. (Μαμάδες βοηθήστε τα παιδιά, στην αρχή, δείξτε τα πως πρέπει να ταχτοποιούν τα πράγματά τους και …  βοηθήστε τα στις πρώτες προπονήσεις ).
Παρακαλούμε τους γονείς να μας αναφέρουν τα παιδιά που δεν προσπαθούν, δεν τακτοποιούν τα δωμάτιά τους ή δεν τρώνε  τα φαγητά  που ετοιμάζονται στο σπίτι.
Παρακαλούνται οι μαμάδες – μπαμπάδες να διαβάσουν στα πολύ μικρά παιδιά τις ανακοινώσεις, για να … ξέρουν τα παιδιά, μη τα μαλώσουμε χωρίς να ξέρουν!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΞΕΩΝ Α & Β ΛΑΒΗ.  Για τους μεγάλους ή (5 έλξεις)   Στις 20:35 θα αρχίζει ο διαγωνισμός Έλξεων.  Συμμετέχουν μόνον όσοι μπορούν να κάνουν πάνω από 5 έλξεις (χωρίς ταλάντευση).  Στους (3) νικητές θα δοθούν αναμνηστικά Διπλώματα.
Καλή επιτυχία.

print

Written by