ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ “Χ.ΤΖΟΒΑΡΑΣ” ΣΑΒΒΑΤΟ 14.12.13

Γιορτή για το άλμα επί κοντώ θα γίνει το Σάββατο 14.12.13 στο Κλειστό προπονητήριο (κτίριο Κ3) του Καυτανζογλείου Σταδίου, στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αθλητών, από  Άνδρες-Γυναίκες μέχρι και ΠΠ/Α (επίσημα) αλλά και ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ αθλητές και αθλήτριες (ανεπίσημα) αφού το επί κοντώ δεν βρίσκεται ακόμη στο πρόγραμμα των ΜΙΝΙ αλλά ούτε και των ΠΠ/Β!

Εντάξαμε στο πρόγραμμα και τον αγώνα επίδειξης των μικρών για να δείξουμε στην Επιτροπή Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ ότι τουλάχιστον οι ΠΠ/Β μπορούν να αρχίσουν να ασχολούνται και με το άλμα επί κοντώ, όπως ασχολούνται και με όλα τα άλλα αγωνίσματα. Οι  εργασίες του συνεδρίου της Επιτροπής Ανάπτυξης του Κλασικού Αθλητισμού στη Βάση (ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.), θα γίνουν 13-15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Ο Αγώνας που διοργανώνεται από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένος στον προπονητή του άλματος επί κοντώ ΧΡΗΣΤΟ ΤΖΟΒΑΡΑ, ο οποίος μας «άφησε» το 1996  σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ

Γεννημένος το 1955 ανήκε στον ΑΟ Παραδείσου Αττικής και είχε  ατομικό  Ρεκόρ 4,80 μ. το 1984. Δραστηριοποιήθηκε και ως προπονητής έχοντας πολλούς και αξιόλογους αθλητές, ενώ παράλληλα  συμμετείχε και σε αγώνες βετεράνων αθλητών στο άλμα επί κοντώ.  

Οι φωτογραφίες είναι από Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων, όπου αγωνίστηκε και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ  μαζί με την παρέα των Βετεράνων του επί κοντώ. 

1) Στο Παναθηναϊκό (Καλλιμάρμαρο) Στάδιο  στις 21-9-1991 A’ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  ΣΤΙΒΟΥ.  Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ (τρίτος από δεξιά) μαζί με ΠΑΥΛΟΥ Κ., (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ), ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ΡΗΓΑ, ΡΟΥΜΠΑΝΗ Γ., ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Σ., ΚΑΤΣΙΚΑ Φ., ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ Α.,  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Μ.,  κ.ά.

2) Βαλκανικοί αγώνες Βετεράνων στην Κωνσταντινούπολη, το 1995. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ (δεύτερος από αριστερά)  μαζί με ΚΑΡΑΤΑΣΟ Ν., ΠΑΥΛΟΥ Κ., ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ΡΗΓΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Μ., ΚΑΤΣΙΚΑ Φ., …,  ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Σ.

3) Το 1996 έγιναν στο στάδιο του Εθνικού Γ.Σ. αγώνες στη μνήμη του Χ. ΤΖΟΒΑΡΑ, τα  «Α΄  ΤΖΟΒΑΡΕΙΑ». Ταξιδέψαμε και αγωνιστήκαμε από Θεσσαλονίκη στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ οι: (Κατσάλης Ευάγγελος, Αποστόλου Δημήτριος και Κατσίκας Φώτιος). Η φωτογραφία από τα  «Α΄  ΤΖΟΒΑΡΕΙΑ» 1996 όπου μεταξύ των άλλων η σύζυγος του ΧΡΗΣΤΟΥ και ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΘΙΑΔΗΣ (στιο κέντρο), το όνομα του οποίου φέρει ο σύλλογός μας  ΑΣ “ΡΗΓΑΣ”).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 14.12.13

print

Written by