ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΜΕΧΡΙ – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Μαθαίνουμε ότι αρκετοί γονείς αλλά και φίλοι είναι τακτικοί επισκέπτες της ηλεκτρονικής σελίδας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Για τους τακτικούς μας επισκέπτες αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει, ανακοινώνουμε ότι:

Την Παρασκευή 20.12.13 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Το Σάββατο 21.12.13 θα γίνει η 2η Ημερίδα άλματος επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

1.   Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  20.12.13 (για τους μικρούς αθλητές) δεν θα γίνει, αφού σχεδόν όλοι οι μικροί αθλητές μας θα πάρουν μέρος στα διάφορα δρώμενα της γιορτής.
Η προσέλευση των αθλητών (των Ακαδημιών μας), θα γίνει κανονικά στις 19:00 (εκτός και αν οι προπονητές καθορίσουν άλλη ώρα για τα γκρουπ τους).
Ειδικά την Παρασκευή ας είμαστε όλοι στην ώρα μας. Παρακαλούμε τους καλεσμένους μας να προσέλθουν μέχρι τις 19:15 για να πιάσουν θέσεις! Μετά τις 19:15 η πόρτα της αίθουσας (από τον εσωτερικό διάδρομο) θα κλείσει (θα τη χρησιμοποιούν μόνον οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στα διάφορα σκετς) και η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται από την αρχή του διαδρόμου του άλματος επί κοντώ (από την πόρτα που βρίσκεται αριστερά από την κεντρική είσοδο στο Κτίριο 3).
Η γιορτή θα αρχίσει κανονικά στις 19:30 με διάφορα «δρώμενα» από τους μικρούς μας αθλητές. Υπολογίζουμε να κρατήσει περίπου μία ώρα.

2.  ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ αθλητών και προπονητών. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς (των μικρών) να θυμηθούν να φέρουν ένα μικρό δωράκι (κατά προτίμηση unisex), το οποίο θα παραδώσουν στις υπεύθυνες προπονήτριες που θα τα συγκεντρώνουν δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο.  Τα δωράκια αυτά θα τα μοιράσουμε στα παιδιά -στην τύχη- μετά τα διάφορα σκετς.
Θα φροντίσουμε να έχουμε μερικά δωράκια παραπάνω ώστε όλα τα παιδιά να πάρουν από ένα (ακόμη και όσα δεν θα φέρουν!) αλλά ας μην είναι πολλά τα παιδιά που θα ξεχάσουν να φέρουν γιατί τότε, ίσως να μη  φτάσουν!
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γονείς, έχετε το νου σας, μην εκτεθούμε,  τα μικρά δεν ξέρουν…

3.  ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΦΟΡΜΕΣ:  Στη γιορτή θα γίνουν και οι δηλώσεις όσων επιθυμούν να παραγγείλουν φόρμες χειμωνιάτικες (τις υπέροχες άσπρο μπουφάν με μπλε παντελόνι και με κόκκινες και κίτρινες ρίγες στα πλάγια). Από τη στιγμή της παραγγελίας η παράδοση θα γίνει περίπου σε ένα μήνα (ίσως και νωρίτερα). Το κόστος κάθε φόρμας είναι (20 €+ ΦΠΑ) = 25 €.

4.  ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ: Επίσης όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί μπλουζάκι του συλλόγου θα έχει τη δυνατότητα να το ζητήσει από τους προπονητές. Το κόκκινο μπλουζάκι τιμάται για τους αθλητές μόνο 2 € (το πρώτο) ενώ το δεύτερο για τους αθλητές ή για τους γονείς 5 €.

5.  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014.  Στο τέλος της γιορτής θα διανεμηθούν τα ημερολόγια του 2014. Οι μεγάλοι αθλητές ή οι γονείς των μικρών αθλητών θα προμηθευτούν τα ημερολόγια από τους προπονητές των παιδιών τους. Κάθε προπονητής θα βρίσκεται με τα ημερολόγια σε διαφορετικό σημείο της αίθουσας για να εξυπηρετηθούμε όλοι ταχύτερα. Το κάθε ημερολόγιο τιμάται 2,5 € τα 2=5 €, και τα 4=10 €…

6.  Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Το Σάββατο 21.12.13 τελειώνει και η προσπάθεια του συλλόγου να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας. Όσοι μπορούν, επιθυμούν να προσφέρουν και το θυμηθούν μπορούν να φέρουν «την προσφορά» τους μέχρι και το Σάββατο στην Ημερίδα «Χ. ΜΟΥΜΚΑΣ».  Ας ονομάσουμε την ημερίδα «Χ. ΜΟΥΜΚΑΣ»  ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ και όποιος έρθει είτε να αγωνιστεί είτε να παρακολουθήσει (και έχει τη δυνατότητα) ας έχει μαζί του και ένα πάκο μακαρόνια ή ένα κιλό φασόλια ή φακές. Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους άπορους συνανθρώπους μας τουλάχιστον τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.
Το Σάββατο μαζί με τα αποτελέσματα από την Ημερίδα, θα ανακοινωθεί και το (Ίδρυμα ή ο Ναός που διοργανώνει συσσίτια ή…)  στο οποίο θα δοθούν τα συγκεντρωθέντα φαγώσιμα. (Θα αποφασίσουν οι τρεις έφοροι με τη συνεργασία του υπευθύνου των Δημοσίων Σχέσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

7.  ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  Παρακαλούμε τους γονείς να βοηθήσουν την λαμπρή ιδέα της δημιουργίας «ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΑΘΛ. ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ» που μας έκανε ένας γονιός. Τα (σε καλή κατάσταση) αθλητικά παπούτσια του κανακάρη μας ή της κούκλας μας που μεγάλωσε και  του/της είναι στενά και μικρά, ας μην τα πετάξουμε. Μπορείτε, εφόσον θέλετε να πιάσουν τόπο, να μας τα φέρετε (καθαρά και περιποιημένα) και εμείς να τα δώσουμε σε ένα μικρότερο παιδί που πιθανά τα δικά του χάλασαν. Επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι,  αντί να τα πετάξουμε ή να τα έχουμε στις θήκες παπουτσιών και να μας πιάνουν τον τόπο, είναι καλύτερο να τα δώσουμε σε κάποιο άλλο παιδί που θα τα χρησιμοποιήσει, γιαυτό και επιμένω. Στις ημέρες που ζούμε υπάρχουν πολυμελείς οικογένειες που η κίνησή σας θα πιάσει τόπο…. Απλά θυμηθείτε το, ετοιμάστε τα παπουτσάκια και φέρτε τα (περιποιημένα και ΚΑΘΑΡΑ) στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Όπως θα δείτε και σε ένα από τα σκετς, ακόμη και ο ήρωας του σκετς, τα παπούτσια που του έφερε ο Αι Βασίλης όταν μίκραιναν στην «ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ» τα έφερε!

8. ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ «Χ. ΜΟΥΜΚΑΣ». Το Σάββατο 21.12.13 θα γίνει στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ η 2η ημερίδα άλματος επί κοντώ που είναι αφιερωμένη στη μνήμη ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΥΜΚΑ. Το πρόγραμμα αλλά και λεπτομέρειες για την ημερίδα (προκήρυξη κ.ά.) θα τα βρείτε στο προηγούμενο άρθρο, παρακάτω.
Παρακαλούμε τους φίλους και συναθλητές του Χ. ΜΟΥΜΚΑ (αθλητή του Α.Σ. ΠΑΟΚ  ΘΕΣ. από το 1975 και μετά) να τιμήσουν με την παρουσία τους την ημερίδα του άλματος επί κοντώ που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

9. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ:  Οι μικροί μας αθλητές, μετά τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, σταματούν τις προπονήσεις για τις δύο εβδομάδες  των εορτών και επανέρχονται μετά τα Φώτα, δηλαδή την Τετάρτη 8  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.
Οι μεγαλύτεροι αθλητές συνεννοούνται με τους προπονητές τους.
Οι αθλητές του άλματος επί κοντώ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις εφόσον θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, (να συνεννοηθούν με τον κ. Κατσίκα για το πρόγραμμα των προπονήσεων).

print

Written by