ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Με μία αλλά αισθητή απουσία, έγινε και το Δ.Σ. του Ιανουαρίου. Παρόντες 16, (8 μέλη του Δ.Σ. και 8 βοηθοί)!!! Λόγω πίεσης του χρόνου, δεν αναφέρομαι στο πως περάσαμε, αυτό σας αφήνω να το φανταστείτε.
Οι αποφάσεις του Δ.Σ. εν συντομία:

1. ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ:
Η γιορτή θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου (1ο όροφο Κτηρίου Διοίκησης). Υπεύθυνος για τη ρύθμιση των λεπτομερειών ορίζεται ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος. Ζητήθηκαν προτάσεις από τα μέλη του Δ.Σ. για ειδικές βραβεύσεις τις οποίες μπορούν να καταθέτουν στον κ. Μουρουδέλη.  Θα βραβευτούν αθλητές και αριστούχοι μαθητές (Οι Αριστούχοι να ενημερώσουν τους προπονητές).

2.  Πληρωμή ενοικίου στο Καυτανζόγλειο. Αποφασίστηκε, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ να υπογράψει τη σχετική σύμβαση, με την οποία θα πληρώσει στο Καυτανζόγλειο το ενοίκιο των 200€ /χρόνο για τη χρήση της αποθήκης, που βρίσκεται περιφερειακά του Κεντρικού Σταδίου. Μακάρι το ποσό αυτό να βοηθήσει για την εύρυθμη λειτουργία του Σταδίου…

3.  Η χορηγία του κ. Γεωργιτσέλη για το 2013 έληξε 31.12.13.   Παρακαλούνται οι φίλοι που μπορούν να στηρίξουν το σύλλογο ως Επίσημοι Χορηγοί, να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου (μέλη Δ.Σ. ή προπονητές).

4. Τα «παραστατικά» (μπλοκ αποδείξεων είσπραξης, Γραμμάτιο Είσπραξης και Ένταλμα πληρωμής) θεωρούνται στο εξής από τις διοικήσεις των συλλόγων.

print

Written by