ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ «ΕΙΔΙΚΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Α)  Οι αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπορούν να προσέρχονται για ιατρική εξέταση μαζί με τους αθλητές όλων των συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

1)  Στο Καυτανζόγλειο, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13.1.14/ ΔΕΥΤΕΡΑ 20.1.14/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.1.14/ και

2)  Στους Αμπελόκηπουςτην ΠΕΜΠΤΗ 23.1.14 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 27.1.14 (σύμφωνα με το πρόγραμμα της ιατρού που φαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΑΣ/ΣΕΓΑΣ). Είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα στην ουρά!    γι’ αυτό …

Β)  Όσοι από τους αθλητές/τριες  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  μπορούν να εξεταστούν την  Τετάρτη 15.1.14 από τις (18:00 μέχρι 19:15) είναι καλύτερα -ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ- για να μην περιμένουν, τις άλλες ημέρες, πολύ ώρα στην ουρά και χάσουν όλη την προπόνηση.  

Την Τετάρτη 15.1.14 η γιατρός θα βρίσκεται στο γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (απέναντι από την αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ») από τις 18:00 μέχρι 19:15 για να εξετάσει μόνον τους αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (μετά από ειδική συμφωνία με τη γιατρό).  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΑΘΛΗΤΕΣ

ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ

Α) ΠΑΛΙΑ ΔΕΛΤΙΑ: Η θεώρηση ισχύει για ένα χρόνο. Όσοι θεωρήσουν το Δελτίο τους π.χ. στις 13.1.14 θα μπορούν για ένα χρόνο (μέχρι τις 13.1.15), να αγωνίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά την παρέλευση ενός έτους θα πρέπει να ξαναθεωρήσουν τα Δελτία τους, αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτοί σε επίσημους αγώνες.

Β) ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ: Δελτία που βγήκαν πρόσφατα, (π.χ. Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο) δεν χρειάζονται ξανά θεώρηση. Απλά του χρόνου, θα χρειαστούν θεώρηση νωρίτερα (αφού η θεώρηση ισχύει για ένα έτος), αλλά Νοέμβριο και Δεκέμβριο δεν έχει επίσημους αγώνες οπότε θα θεωρηθούν όλα μαζί … τον Ιανουάριο.

Γ) ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ. Οι αθλητές που δεν έχουν ΔΕΛΤΙΟ και ετοιμάζονται να βγάλουν τώρα, μπορούν να εξεταστούν από τη γιατρό, για να μην τρέχουν να ψάχνουν γιατρό που -να έχει σχέση με το Δημόσιο- και ίσως πληρώσουν πολύ περισσότερα (από τα 5 € που χρειάζονται για αυτή την εξέταση).

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1) ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ: Οι αθλητές (που δεν μπορούν να έρθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ)*, ζητούν από τους προπονητές τα Μεγάλα Δελτία, (που βρίσκονται στο γραφείο του συλλόγου), τα οποία πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την εξέταση, για να τα ΘΕΩΡΗΣΕΙ η ιατρός.

2) * Όσοι θα εξεταστούν την ΤΕΤΑΡΤΗ δε θα χρειαστεί να έχουν τα Δελτία μαζί τους, αφού αυτά βρίσκονται στο γραφείο (εκεί που θα γίνει η εξέταση). 

3) ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ:  Ο αθλητής (γονέας) ζητάει από τους προπονητές του συλλόγου έντυπη ΑΙΤΗΣΗ (Λευκή), επάνω στην οποία θα υπογράψει η ιατρός (ότι εξετάστηκε από γιατρό και μπορεί να αθλείται). Την ΑΙΤΗΣΗ, υπογεγραμμένη από τη γιατρό, από τον κηδεμόνα και από τον αθλητή, μαζί με ένα Πιστοποιητικό γέννησης, και 4 ίδιες φωτογραφίες θα την στείλει (με υπογραφή και σφραγίδα) ο σύλλογος στον ΣΕΓΑΣ (στην Αθήνα) για την έκδοση -σε περίπου ένα μήνα- ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ. Από τη στιγμή που θα γυρίσει από την Αθήνα το ΔΕΛΤΙΟ στο σύλλογο, ο αθλητής μπορεί να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες.

print

Written by