ΣΤΟ “ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ” Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό  Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε σπορ) και συγκεκριμένα στην αίθουσα Διαλέξεων «ΗΛΙΑΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ» θα κόψει την Πίτα του ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τη Δευτέρα 27.1.14 και ώρα 19:30. Το πρόγραμμα της μικρής εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο,  Σύντομη Ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το 2013, Κόψιμο της Πίτας και Βραβεύσεις Αθλητών, Μαθητών, φοιτητών και ανθρώπων που στήριξαν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ολιγόλεπτα Σκετς και ποιήματα των μικρών μας αθλητών, Μπουφέ, αναψυκτικά. Κλείσιμο, με τη δυνατότητα αγοράς Ημερολογίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθώς και μπλούζας του συλλόγου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Μολονότι ο σύλλογος δραστηριοποιείται στο Καυτανζόγλειο, αναγκάζεται να κόψει την Πίτα του στο «Φιλόξενο» Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου, με τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις της (αξιώνοντας 123 € ακόμη και για το κόψιμο μιας Πίτας), «διώχνει» (σταδιακά και με το γάντι) τα παιδιά και τους ερασιτεχνικούς συλλόγους από το Στάδιο.  Δυστυχώς, κάποιοι στην 7-μελή Ε.Δ. του Καυτανζογλείου θέλουν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα του Σταδίου φορτώνοντας τα έξοδα στους ερασιτεχνικούς συλλόγους και έμμεσα στους γονείς και τους αθλητές. Και όλα αυτά στο Καυτανζόγλειο, που είναι ΔΩΡΕΑ της Οικογένειας ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΟΥ προς την αθλούμενη νεολαία! Φανταστείτε να μην ήτανε…   

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ)

– Άντε σπίτια σας!  που θα σας αφήσουμε να χρησιμοποιείτε το Καυτανζόγλειό «μας» για να κάνετε αθλητισμό! – Εμείς τόσα θέλουμε. Διοίκηση είμαστε, ό,τι θέλουμε κάνουμε…

print

Written by