ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 5.35 – ΚΑΛΑΦΑΤΖΗ 3.70 ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΕ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Δεν γνωρίζουμε πώς πήγε η ημερίδα στο Αλεξάνδρειο ούτε στους Αμπελόκηπους. Στο Καυτανζόγλειο όμως εκεί που ήμασταν έτοιμοι να χαρούμε γιατί η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική, στο τέλος αγανακτήσαμε.

Αρκεί να σας πούμε ότι στο επί κοντώ των κοριτσιών, αφού ετοιμάστηκαν όλα, έγιναν τα δοκιμαστικά, μπήκε ο πήχης και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε…. Δικαιολογημένα ο Έφορος του αγωνίσματος δεν ξεκινούσε το αγώνισμα  χωρίς την παρουσία του γιατρού. Και μη νομίσετε ότι ο κ. Νακόπουλος Ιωάννης, που ήταν ο ιατρός των αγώνων, καθυστέρησε γιατί έχασε το λεωφορείο, όχι! Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ μη έχοντας χρήματα! Όρισε τον ίδιο γιατρό για το Αλεξάνδρειο και για το Καυτανζόγλειο. Ο γιατρός λοιπόν περίμενε να τελειώσουν τα αγωνίσματα στο Αλεξάνδρειο για να ανηφορίσει στο Καυτανζόγλειο.

Για 35 λεπτά τα κορίτσια και όλοι μας περιμέναμε τον γιατρό με τον πήχη να έχει τοποθετηθεί στο αρχικό ύψος.  Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης αλλά και της μεγάλης συμμετοχής στα κορίτσια, αλλά και στα αγόρια, το επί κοντώ των Ανδρών  τελείωσε στις 10:00! Ο Νίκανδρος Στυλιανού στις 9:40 πέρασε το 5.35 και στις  9:50 δηλαδή μετά από σχεδόν 7 ώρες προσπαθούσε να καταρρίψει το Παγκύπριο ρεκόρ με 5.45. (τελικά δεν τα κατάφερε)! Κατά τα άλλα όλα κύλισαν ομαλά, ακόμη και οι επιδόσεις των αθλητών  θεωρούνται πολύ ικανοποιητικές.

 

Μπράβο στους αθλητές, Μπράβο στους προπονητές, Μπράβο στους γονείς.

Δυστυχώς δεν μου έρχεται να προσθέσω ένα «μπράβο» και στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αλλά ούτε και στον ΣΕΓΑΣ.

Και αφού σχολίασα την περίπτωση που δικαιολογημένα ο Έφορος δεν ξεκινούσε το αγώνισμα ας κάνω και την επόμενη ερώτηση. Πώς είναι δυνατόν να αρχίζει το τελευταίο αγώνισμα (το Τριπλούν Γυναικών) στο Αλεξάνδρειο στις 15:30 και το Επί κοντώ Γυναικών να είναι στο Καυτανζόγλειο στις 16:00. Τα δοκιμαστικά άρχισαν στις 15:30 τι θα γίνονταν αν στα δοκιμαστικά είχαμε κάποιο ατύχημα; Πληροφορούμε τους υπευθύνους ότι το αγώνισμα πρέπει να καλύπτεται πλήρως (από τα δοκιμαστικά μέχρι και το τελευταίο άλμα και όχι μόνον στον επίσημο αγώνα). Με αυτό το πρόγραμμα, μόνο αν κόβαμε το γιατρό στα δύο θα μπορούσε να έχει γιατρό το Αλεξάνδρειο και το Καυτανζόγλειο στις 15:30.

Και όλα αυτά για να γλυτώσει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  μερικά ευρώ που θα έδινε σε ένα δεύτερο γιατρό!!!

Μετά από τόση κούραση(στο Στάδιο αλλά και στο σπίτι να γράψουμε αποτελέσματα και τα σχόλια) δεν περνάμε καθόλου το αγωνιστικό μέρος, σας δίνουμε μόνον τα αποτελέσματα.

τα αποτελεσματα με την προσθήκη και του ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

print

Written by