ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ νοιάζεται και για τους αγωνιστικούς στόχους των αθλητών του  και φροντίζει να τους δίνει σοβαρές ευκαιρίες για να τους φτάσουν.
Ο Νίκανδρος Στυλιανού, με το 5.35 που πέτυχε το Σάββατο 24.1.14 στο Καυτανζόγλειο, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση  και μπορεί να ξεπεράσει τουλάχιστον το 5.50 που κυνηγάει εδώ και μερικά χρόνια. Με αυτό το στόχο ο Νίκανδρος θα λάβει μέρος σε δύο ημερίδες 1) Σ.Ε.Φ. Κυριακή 2.2.14 2) Καυτανζόγλειο 5.2.14 και στη συνέχεια 3) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 8.2.14. Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα.
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, που για το 2014 είναι στην  κατηγορία των παίδων μπορεί να ξεφύγει από τα Ελληνικά σύνορα και να αγωνιστεί στις διοργανώσεις σε Ευρώπη αλλά και αλλού. Βρίσκεται σε καλό δρόμο και χρειάζεται αυτό το κάτι παραπάνω που δίνει η συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες. Και ο Τριανταφύλλου θα ακολουθήσει τον Νίκανδρο στους τρεις αγώνες (Σ.Ε.Φ. – Καυτανζόγλειο – Σ.Ε.Φ.). Στόχος του Τριανταφύλλου να ξεπεράσει το 4.70 που μέχρι στιγμής είναι το ατομικό του ρεκόρ.
Ο Απόστολος Σολομωνίδης δείχνει λιονταρίσια διάθεση και σίγουρα το 3.70 δεν τον αντιπροσωπεύει. Από την άλλη που να αφήσει τον κολλητό του να αγωνιστεί μόνος του, θα τον κάνει παρέα. Θα αγωνιστεί στις δύο ημερίδες (Σ.Ε.Φ. και Καυτανζόγλειο) με στόχο τη βελτίωση του ρεκόρ του και για να δείξει σε κάτι … «Πειραιώτισσες» ποιος είναι το αφεντικό στο επί κοντώ στην οικογένεια Σολομωνίδη!
Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα καλούνται να συμμετάσχουν στην ημερίδα που θα γίνει Κυριακή 2 (η κυρίως ημερίδα στο Παλαί) και Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου (το επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο) στη Θεσσαλονίκη.

print

Written by