Ο ΦΩΤΗΣ ΔΡΟΣΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Με γοργά βήματα και χωρίς καθόλου καθυστέρηση η οικογένεια του Φώτη Δρόσου προχώρησε και στο τελευταίο στάδιο της «καυτηρίασης» (λεπτομέρειες ιατρικών όρων δε γνωρίζουμε) κάτι που θα αποκαταστήσει εντελώς τις κάποιες αρρυθμίες που διέγνωσαν οι γιατροί στο Φώτη στις καρδιολογικές εξετάσεις. Σήμερα 31.1.14 ο Φώτης έκανε και την «καυτηρίαση» και βρίσκεται στην εντατική του Αγίου Λουκά στον 3ο όροφο.
Αύριο πρωί (γύρω στις 11:15) πριν φύγουμε για Αθήνα, θα επισκεφτούμε το Φώτη και μετά θα αναχωρήσουμε. Όποιος από τους (Νίκανδρο, Γιώργο, Αποστόλη), που θα ταξιδέψουμε μαζί μπορεί, έρχεται μαζί μου να επισκεφτούμε το Φώτη στον Άγιο Λουκά (ραντεβού στο Καυτανζόγλειο στις 11:00).  Εάν δεν προλαβαίνει ή έχει κάτι να τελειώσει, πηγαίνουμε οι άλλοι και τον παίρνουμε μετά, κατά τις 12:00  από το Καυτανζόγλειο. Θα έχουμε φορτώσει ήδη τα κοντάρια από σήμερα το βράδυ (μετά την προπόνηση). Επίσης θα έχουμε μαζί και τα πράγματά μας για να φύγουμε για Αθήνα.
Πολύ γρήγορα ο «Φώτης μας»  θα είναι κοντά μας γερός και σιδερένιος.
Η φωτογραφία από τη βράβευση του Φώτη από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Κούτρα Ιωάννη, στην Πίτα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. (Για την 3η θέση του στο άλμα επί κοντώ, στους Πανελλήνιους αγώνες ΠΠ/Α 2013),
Μπράβο Φώτη ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

print

Written by