2.2.14 ΣΕΦ: ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ 5.35 – ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 5.30 – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 4.60

Ή συμμετοχή των αθλητών μας στην ημερίδα του ΣΕΦ 2.2.14 απέδωσε τα αναμενόμενα. Αφενός μεν οι αθλητές εξοικειώθηκαν με τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), αφετέρου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κλειστού που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9.2.14) και πάλι στο ΣΕΦ. Το άλμα επί κοντώ, ήταν το αγώνισμα που μας ενδιέφερε αφού συμμετείχαν τόσο οι (3) οι αθλητές μας (Στυλιανού, Τριανταφύλλου, Σολομωνίδης) όσο και τα παιδιά «μας» που τώρα ανήκουν σε άλλους συλλόγους (Πατσουκάκης και Σολομωνίδου). Από ότι φάνηκε από την τακτική του αγώνα, η νίκη δεν ενδιέφερε κανέναν ούτε τον Δημήτρη ούτε τον Νίκανδρο. Από το 5.05 έμειναν οι δύο τους και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πετύχουν κάποια καλή επίδοση.
Μέχρι και ο Λάκης (Λάζαρος) Φιλιππίδης, παλιός μας αθλητής, ήρθε με την κοράκλα του να μας ενισχύσει. Μπράβο Λάκη σε ευχαριστούμε.

Ο Νίκανδρος (Στυλιανού) πέρασε το 5.05 και το 5.30 με την πρώτη και στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στο 5.45 για να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ, που θα ήταν και ρεκόρ Κύπρου. Το ρεκόρ κλειστού της Κύπρου είναι 5.40 και το έχει ο Νίκανδρος. Δεν τα κατάφερε να περάσει το 5.45.

Ο Δημήτρης (Πατσουκάκης) άρχισε από το 5.20 το πέρασε με την πρώτη, πήγε στο 5.35 που πέρασε με την 3η και στη συνέχεια πήγε στο 5.55 που όμως δεν τα κατάφερε.

Ο αγώνας τους ήταν κάλος και σίγουρα με την παρουσία και των άλλων παιδιών αυτού του επιπέδου τα άλματά τους θα είναι ακόμη καλύτερα. Μεθαύριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πιστεύουμε ότι θα δούμε έναν καλύτερο αγώνα με υψηλότερες επιδόσεις.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και έκανε αρκετά λάθη. Παρόλα αυτά κατάφερε να περάσει το 4.60 και να κάνει και τρία -ανεπιτυχή- άλματα στο 4.80.  Το 4.60 είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία των παίδων για το 2014.

Από τους «Σολομωνιδαίους», ο Απόστολος έκανε 3.40 και έχασε στις λεπτομέρειες το 3.60 ενώ η Δήμητρα πέρασε το 3.20 και απέτυχε να περάσει το 3.40. Σίγουρα και οι δύο έχουν να μας πουν και να μας δείξουν πολλά.

Το ΥΠΕΡΟΧΟ της υπόθεσης είναι ότι η Δήμητρα Σολομωνίδου μας κάλεσε στο φοιτητικό σπιτικό της στον Πειραιά και μας ετοίμασε ένα γεύμα που όμοιό του δεν μπορείτε να φανταστείτε! Μέχρι και γλυκό ποιότητος! Μπράβο Δήμητρα, Μπράβο στη Μαμά και στη Γιαγιά που η «κοπελούα» τους είναι εκτός των άλλων … και καλή μαγείρισσα.  Μπράβο στον Αποστόλη!!! που έχει τέτοια αδερφή.

Τα αποτελέσματα όλων των αθλητών θα τα βρείτε ΕΔΩ.

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 3.40

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 3.60(ΑΚΥΡΟ

)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4.60

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ 5.30

ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5.35

print

Written by