ΟΙ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17.2.14

Χαρήκαμε όταν λάβαμε την προκήρυξη της ημερίδας του άλματος επί κοντώ που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ. Σκεφτήκαμε ότι, επιτέλους και άλλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για το άλμα επί κοντώ και δίνουν την ευκαιρία και στους αθλητές μας να αγωνιστούν.

Μελετώντας όμως την προκήρυξη είδαμε ότι σχεδόν οι μισοί μας αθλητές (Μπουλγκουρίδης, Παπαγεωργίου, Ρίζος Α., Τριανταφύλλου Νατ,. Μιχαήλ Αθηνά, και Κυριακίδου Στεφανία) δεν μπορούν να αγωνιστούν αφού τα αρχικά ύψη είναι μεγαλύτερα ή ίσα από την καλύτερη επίδοσή τους!

Στις δύο ημερίδες που διοργάνωσε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τον Δεκέμβριο (14 και 21 Δεκεμβρίου) ρυθμίστηκαν έτσι τα ύψη ώστε ΟΛΟΙ οι αθλητές να μπορούν να αγωνιστούν.

Δυστυχώς η προκήρυξη του ΠΑΟΚ  δεν αγκαλιάζει όλους τους αθλητές (και να φανταστείτε ότι είναι ημερίδα για την ανάπτυξη του αγωνίσματος). Την ίδια στιγμή δεν βοηθάει και τους αθλητές υψηλών επιδόσεων αφού μέχρι να φτάσει ο πήχης στα δικά τους ύψη θα έχουμε νυχτώσει.

Δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε εμείς τις λεπτομέρειες σε ημερίδα που διοργανώνουν άλλοι. Απλά δεν μας εξυπηρετεί και επιλέγουμε να μην αγωνιστούμε το Σάββατο.

Όλα καλά.  Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους αγωνιστούν.

 

ΟΙ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΕΣ  ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-2-14

Αποφασίσαμε να κάνουμε τη Δευτέρα 17-2-14 μία ημερίδα εγρήγορσης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο άλμα επί κοντώ, στην οποία Θα συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η ημερίδα εγρήγορσης θα γίνει κανονικά με πήχη, κριτές και όλους τους κανονισμούς με ώρα έναρξης 18:45 (ξεκινάτε ζέσταμα στις 18:00).

Στους αθλητές/τριες που θα πετύχουν ατομική επίδοση θα δοθούν αθλητικά δώρα.

Στην καλύτερη επίδοση του αγώνα (ανάλογα με το ρεκόρ των αθλητών) θα δοθεί ξεχωριστό αναμνηστικό δώρο.

print

Written by