Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε γιαυτό και σας ενημερώνουμε. Οι κ.κ. Καρματζόγλου Σταύρος (Έφορος Στίβου Ανδρών) και Κατσίκας Φώτιος (προπονητής) συνοδεύουν τον Κύπριο αθλητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Στυλιανού Νίκανδρο στην Κωνσταντινούπολη. Τα πλάνα μας να ταξιδέψουμε τετράδα δεν μας «έκατσαν»…
Το Σάββατο 23.2.14 το απόγευμα, θα γίνει το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (Κοντώ στις 16:35).
Ο Νίκανδρος Στυλιανού θα αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ για την Κύπρο, η οποία μετέχει σε Βαλκανικούς για πρώτη φορά -ως Κύπρος- με 5 αθλητές/τριες. (Οι αθλητές της Κύπρου παλιότερα αγωνίζονταν με την Εθνική ο μάδα της Ελλάδος).
Στους Βαλκανικούς κλειστού στίβου θα αγωνιστεί και το άλλο μας παλικάρι, ο Δημήτρης Πατσουκάκης εκπροσωπώντας την Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν καλή επιτυχία και ιδιαίτερα στους Στυλιανού και Πατσουκάκη που είναι «παιδιά» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  να πετύχουν το στόχο τους, από πλευράς επίδοσης. Όσο για την κατάταξη στον αγώνα  … ας το φροντίσουν οι ίδιοι με τη βοήθεια των προπονητών τους (αυτό επιβάλλει το «ευ αγωνίζεσθαι», ο καθένας να τα δώσει όλα για να κερδίσει τους συναθλητές του).
Ε! σε τελική ανάλυση, ας κερδίσει αυτός που ο προπονητής που τον συνοδεύει λέγεται Φώτης!!!
(Μη τσιμπάτε φίλοι μου! και τον προπονητή που συνοδεύει τον  Δημήτρη, Φώτη τον λένε!  Οπότε και το … μπαράζ για την πρώτη θέση δεν θα μας χαλούσε!
Με την ευκαιρία, ο Δημήτρης Πατσουκάκης μετά το Πανελληνιο πρωτάθλημα όπου πέρασε το 5.40 πήγε στο εξωτερικό όπου συμμετείχε σε δύο αγώνες. Στο Πότσνταμ ή Πότσδαμ (γερμ. Potsdam) της Γερμανίας πέρασε τα (5.30) και στην Πράγα εχθές επίσης (5.30) και ήταν 3ος.
Είναι σίγουρο ότι τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Νίκανδρος μπορούν να πετύχουν επιδόσεις 5.50-5.60 (με αυτά τα κοντάρια που χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή). Ένας καλός αγώνας τους χρειάζεται.
Ας ελπίσουμε να είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα του Σαββάτου.
Η επιστροφή την Κυριακή το απόγευμα-βράδυ.

print

Written by