ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Αγαπητοί μου φίλοι, ένας από τους αθλητές της Κύπρου, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί Τιμά την πατρίδα του και τον Κυπριακό Αθλητισμό, είναι ο επικοντιστής Νίκανδρος Στυλιανού. Ο Νίκανδρος ετοιμάζεται να γυρίσει και πάλι στην πατρίδα του αφού τελείωσε η εξεταστική περίοδος για την οποία βρέθηκε ξανά στη Θεσσαλονίκη. Αύριο 1.3.14 πετάει για Κύπρο, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον εκεί προπονητή του κ. Γιώργο Αποστολίδη. Ακόμη και σήμερα, τελευταία ημέρα στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκανδρος ήταν παρών στην προπόνηση. Με «μικρότερα» κοντάρια και φορά, έκανε άλματα υπέροχα στα 5.50 ένα εκ των οποίων μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο λόγος που αναγκάζομαι να γράψω αυτή την ανοιχτή επιστολή προς τον ΚΟΑ και την  ΚΟΕΑΣ είναι η δήλωση του Νίκανδρου ότι «τώρα που πάω στην Κύπρο δεν θα μπορώ να κάνω άλματα όπως θα τα ήθελα εγώ και ο προπονητής μου, διότι δεν νοιώθω ασφάλεια στο στρώμα που έχουμε. Πρέπει να σημαδεύω το σημείο που θα προσγειωθώ γιατί αλλιώς θα πέσω στην … τρύπα»!

Αν ο Κυπριακός αθλητισμός δεν αξιοποιήσει τον εξαίρετο αυτό αθλητή (από όλες τις απόψεις) ακόμη και ως «κράχτη» για την νέα φουρνιά των επικοντιστών, θα είναι απαράδεκτη “ολιγωρία”.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ:

Παρακαλώ τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Πάμπο Στυλιανού, τον πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ κ. Δράκο Αντώνιο και όλους τους υπευθύνους του Κυπριακού αθλητισμού, να φροντίσουν τουλάχιστον για την «ασφάλεια» τόσο του Νίκανδρου Στυλιανού όσο και για των άλλων Κυπρίων επικοντιστών.

Η αγορά ενός στρώματος με τις προδιαγραφές ασφάλειας του 2014 είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουν οι αρμόδιοι Φορείς για χάρη του Κυπριακού αθλητισμού.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΕΣ ΣΑΣ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

print

Written by