ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ “ΚΟΝΤΑ” ΤΟΥ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΕΣ –
ΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ «ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ» ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ … ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥΣ
Καπηλεύομαι = εκμεταλλεύομαι ευγενικές  ιδέες για ίδιο όφελος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μεγάλη η τιμή για τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Ένας γίγαντας της ανθρώπινης θέλησης και του αθλητισμού, ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης (αθλητής υπεραποστάσεων),  με συνδετικό κρίκο τον Αντιπρόεδρό μας κ. Ιωάννη Κούτρα (επίσης αθλητή «λάτρη» των μεγάλων αποστάσεων) μας πλησίασε και ούτε λίγο ούτε πολύ μας δήλωσε ότι είναι τιμή του να αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μας. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί άνθρωποι με τέτοιες Αρχές και Αξίες θέλουν να έρθουν κοντά μας και μάλιστα όταν τους λέμε είναι χαρά μας και τιμή μας να είναι έτοιμοι να παλέψουν για να μας ΔΩΣΟΥΝ στα χέρια την “Τιμή”.  Εδώ που τα λέμε “δεν μας παίρνει” να πάμε και πολύ κόντρα στον αγαπητό μας Αλέξανδρο και δεχόμαστε να είναι “Τιμή του” που θα αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μας.

Εμείς θα χαιρόμαστε διπλά και διπλή θα είναι η Τιμή που θα νοιώθουμε για εκείνον, όταν θα βλέπουμε τα χρώματα του συλλόγου μας να περιδιαβαίνουν τα βουνά και τα λαγκάδια και να οδηγούνται, από την ψυχή του Αλέξανδρου, σε δυσθεώρητα ύψη κοντά και στα ουράνια.

Μόνον όταν ο καθένας «Τιμά» με τον τρόπο του την προσπάθεια του άλλου μπορούν να δημιουργηθούν δεσμοί που ο χρόνος δεν θα έχει καμία δύναμη επάνω τους. Μόνον τότε θα γίνεται καυγάς –  «Μπρα-ντε-φέρ»  για το,  ποιός Τιμάει ποιόν!

Για να πάρετε μια εικόνα των κατορθωμάτων του Αλέξανδρου, ο οποίος προκρίθηκε να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα «Σπάρταθλο 2014» σας παραθέτουμε μερικά από τα αποτελέσματα των αγώνων του.

Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης (στη μέση) με τον Αντιπρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κούτρα Ιωάννη στη σημερινή του επίσκεψη στο Καυτανζόγλειο.

Παρακάτω μερικές αγωνιστικές φωτογραφίες από τον γίγαντα Αφεντουλίδη.

Με την ευκαιρία,
ενημερώνουμε και τους άλλους φανατικούς μας φίλους και αθλητές μας των υπεραποστάσεων όπως τον Στρατιωτικό μας κ. Βασιλείου Σεραφείμ, ότι ετοιμάζονται νέες αγωνιστικές στολές για τις παντός είδους αγωνιστικές σας εκδηλώσεις.  Θα είναι μεγάλη η τιμή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να τις ιδρώσετε στα απίστευτα κατορθώματά σας. Να είμαστε σε επαφή, κοιτάτε και καμιά φορά εδώ χαμηλά στη Γή, εσείς που τρέχετε στις κορυφές και χάνεστε στα σύννεφα του ουρανού.

Αλέξανδρος Αφεντουλίδης

Είναι γεννημένος την 04/12/1978 στην Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Πήρε την πρόκριση για το Σπάρταθλο, πέρυσι στον Αγώνα υπεραποστάσεων στο Ελληνικό στην Αθήνα, πετυχαίνοντας το όριο των περισσοτέρων από 200χλμ, σε 37 ώρες.

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια μεταξύ των οποίων:

ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ:  3 μαραθωνίους με ρεκόρ 3:30 στην Θεσσαλονίκη το 2012.

ΣΕ ΒΟΥΝΟ:    ROUTULTRAMARATHON2011, 100 miles (164km), με συνολική υψομετρική +- 8.000 m

VFT  Paranesti 2012,  128 km στην περιοχή της Ροδόπης

VFT Ultra Marathon 2013,  164 km στην περιοχή της Ροδόπης

Olympus Mythical 100 km, 2012 & 2013.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του σε αγώνες βουνού μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.


 

print

Written by