ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΜΑΡΤΙΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Η παρέα της διοίκησης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και πάλι τα κατάφερε. Ανάμεσα στις φωνές των νηστίσιμων, τις κραυγές των μεζέδων και τη θαλπωρή της ζεστής (κοντά στο τζάκι) και φιλικής ατμόσφαιρας, κατάφερε να φέρει εις πέρας και την αποστολή του.

Εν συντομία οι αποφάσεις (όσα δικαιούστε να μαθαίνετε)!.

ΟΙ φόρμες ετοιμάζονται. Όσοι έχουν παραγγείλει, λίγη υπομονή. Όσοι θέλουν τώρα να παραγγείλουν, αν βιαστούν …  ίσως προλάβουν.

Η Νέα αγωνιστική στολή μπήκε στο δρόμο της, για όσους αθλητές καταφέρουν να εκπροσωπήσουν το σύλλογο (θα έχουν πιάσει τα όρια και θα δικαιούνται συμμετοχής) σε Πανελλήνιους αγώνες. Θα είναι … μοντελάκια.

Τα κοντάρια που θα αγοράσουμε βρίσκονται στο τελικό στάδιο της παραγγελίας. Απλά μελετούμε από πού μας συμφέρει να τα παραγγείλουμε λόγων μεταφορικών και Φόρων.
Με την ευκαιρία από φίλους, γονείς και τα μέλη του Δ.Σ. συγκεντρωθήκαν 1025 € για την αγορά κονταριών.
Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν το σύλογο και το αγώνισμα το οποίο είναι απαιτητικό. Το κάθε κοντάρι στοιχίζει από 300 μέχρι 700 € (τα οποία πρέπει να αγοράζουμε). Με τα λόγια επί κοντώ δεν γίνεται.

Ενισχύεται το τμήμα Ρίψεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Στην παρέα των 9 προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προστέθηκε από 1-3-14 και 10ος, ο παλαιός πρωταθλητής ρίψεων και προπονητής του «ΑΣ Κραταιός» κ. Φιλιππίδης Δάκης. Ευχόμαστε στον κ. Δάκη το «καλωσόρισες» στην οικογένεια και σίγουρα με την προσθήκη του κ. Δάκη (Μαυρουδής) δεν ενισχύεται μόνο το τμήμα ρίψεων αλλά και ο Μ.Ο. των προπονητών έχει ανέβει αισθητά σε «ομορφιά» αλλά και σε … κιλά. Ιδιαίτερα μετά τα κιλά που «πήρανε» οι … κυρίες Σοφία και Νικολέττα…!

print

Written by