ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Όχι, δεν θα σας πω τα τελευταία “καμώματα” των ανθρώπων του «καπηλεύονται» τον αθλητισμό. Γιατί να σας τα πώ; για να γελάτε και εσείς! 
Προτιμώ να ασχοληθώ με όσους έχουν ως τρόπο ζωής τον αθλητισμό, που αξίζουν και τον κόπο.
Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν σταματάμε να φωνάζουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο «βαθμός» και η κορυφή, ή καλύτερα δεν ξεσκιζόμαστε για αυτά. Μας γεμίζει η διαδικασία και τα βιώματα τα γύρω από τον αθλητισμό και με αυτά βαδίζουμε το δρόμο μας παίρνοντας και «τα παιδιά μας» από το χέρι. Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν θα βρείτε κανέναν που να ασχολείται από υποχρέωση ή για ίδιο όφελος με το σύλλογο. Όλοι, από τον Πρόεδρο  μέχρι και τον νεότερο προπονητή έχοντας στη μέση και τους γονείς των παιδιών μας ζουν το όνειρο του αθλητισμού.

Κάπου κάπου γονείς και φίλοι του συλλόγου μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Δεν είναι μόνον οι μικροί μας αθλητές που μας κάνουν περήφανους. Την ίδια περηφάνια νοιώθουμε και για τα κατορθώματα των φίλων, των γονέων των παιδιών μας, αλλά και όσων ταυτίζουν τη δική τους προσπάθεια με το όνομα του συλλόγου. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι και γονείς των παιδιών μας που θέλουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ποιούς να πρωτοαναφέρω και ποιους να μην ξεχάσω; Να αρχίσω από τη Ναταλία Παπουνίδη να περάσω στο Δημήτρη τον Χατζή, τον Σεραφείμ Βασιλείου, τον Γιάννη Κούτρα (Αντιπρόεδρο) και τον Σταύρο Καρματζόγλου (μέλος του Δ.Σ.), τον Αλέξανδρο Αφεντουλίδη και … (είναι πολλοί ακόμη, τόσοι που όσους και να αναφέρω πάλι θα ξεχάσω κάποιους), ας με συγχωρέσουν οι φίλοι που θασταματήσω στον Ευθύμιο Ζαχαρόπουλο.

Από τον τελευταίο Ημιμαραθώνιο στο ΔΙΟΝ πήραμε από τον αντιπρόεδρό μας κ. Γιάννη Κούτρα, την παρακάτω «ανταπόκριση».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Πραγματοποιήθηκε χθες ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δίον 2014 με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές,  τερμάτισαν 576 δρομείς !

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στην τοπική κοινωνία που ήταν παρούσα με πάρα πολλούς εθελοντές σε όλα τα χωριά που ήταν στην διαδρομή του αγώνα.

Εκτός από εμένα (Γιάννης Κούτραςο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είχε και εκπροσώπηση με τον μπαμπά Ζαχαρόπουλο (Ευθύμη),  ο οποίος πέταγε, όπως θα δείτε και στα αποτελέσματα και υποσχέθηκε να τρέξει με τα χρώματα του ΡΗΓΑ και στον Μαραθώνιο τον Απρίλιο.

Στη φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κούτρας Ιωάννης που αγωνίζεται με στολή στην οποία έχει προσθέσει το σήμα του συλλόγου. Εύγε!

print

Written by