ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ – Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σε υπέροχη φιλική ατμόσφαιρα, με το καφεδάκι μας και το τσαγάκι μας, έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το Διοικητικό συμβούλιο στηριζόμενο στη ραχοκοκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -«ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ»- τήρησε κατά γράμμα το καταστατικό και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους ενεργούς γονείς και φίλους να περάσουν ένα υπέροχο 90λεπτο. Γονείς και φίλοι, ελάτε κοντά, μη διστάζετε να πλησιάσετε την ‘παρέα’ μας αφού όλοι γονείς και φίλοι των παιδιών του συλλόγου είμαστε.

Σε ανάλογες συγκεντρώσεις όπως και την μηνιαία συνάντηση του Δ.Σ. (κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα) ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα.  Όταν δε η συγκέντρωση γίνεται τις ώρες προπόνησης των παιδιών, όπως εχθές, σίγουρα θα  περάσει πιο ευχάριστα το δίωρο αναμονής σας, μέχρι να τελειώσει η προπόνηση των παιδιών στο Στάδιο.

42 ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τα πάντα κύλισαν ομαλά, στο χώρο που επιλέξαμε να βρεθούμε για μια ώρα. Όσοι πήραν το καφεδάκι τους νωρίς πρόλαβαν και το πλήρωσαν, τα υπόλοιπα καφεδάκια πριν προλάβει να τα πληρώσει ο σύλλογος τα είχε ήδη πληρώσει η “κ. Large”. Σας ευχαριστούμε κυρία μας.

Για όσους αναρωτηθούν γιατί «ξενιτευτήκαμε» 20-25 άτομα να συζητήσουμε για μία ώρα, γιατί δεν καθίσαμε σε κάποια αίθουσα στο Καυτανζόγλειο; Η απάντηση είναι απλή. Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου με απόφασή της διαθέτει στους συλλόγους την αίθουσα (με 100 € συν 23% ΦΠΑ, έστω και για μια ώρα).

Είναι επόμενο, όλοι οι σύλλογοι στίβου της Θεσσαλονίκης να ψάχνουμε να βολευτούμε όπου μπορούμε αφού τα (100+23=123 €, για μία ώρα) δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο.  Ενημερώνουμε τα μέλη που πλήρωσαν τα 10€ της Ετήσιας συνδρομής Ενεργού μέλους για το 2014 κόπηκε μία απόδειξη συγκεντρωτική (Νο 8) την οποία βλέπετε δίπλα.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει ενεργά σε όλες τις συγκεντρώσεις, συνελεύσεις με άποψη και προτάσεις, κάτι που ίσως ενοχλεί αλλά η δική μας γνώμη είναι ότι έτσι «προσφέρουμε τον οβολό μας στον αθλητισμό» τον οποίο υπηρετούμε.

Στα πλαίσια της ενεργού συμμετοχής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα δρώμενα του αθλητισμμού, ανακοινώνουμε ότι ο πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος θα συμμετάσχει στην Ετήσια Τ.Γ. του ΣΕΓΑΣ, που θα γίνει στην Αθήνα στις 15.3.14.

print

Written by