ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΩΜ. ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.Θ.

Σε μία καταπληκτική ημέρα, σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον (Σειχ-Σου), στολισμένο από τους διοργανωτές,  με την καλύτερη φορεσιά του, έγινε ο ανώμαλος δρόμος των κατηχητικών της Ι.Μ.Θ.  Η διοργάνωση των αγώνων θα μπορούσε να παρουσιαστεί ακόμη και στον ΣΕΓΑΣ «για σεμινάριο». Πώς είναι δυνατόν να μην είναι για σεμινάριο κάτι που γίνεται από αγάπη και εθελοντικά! Όλοι οι εμπλεκόμενοι (από την Ι.Μ.Θ., το ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ) με τους δεκάδες εθελοντών (κατηχητών, φοιτητών ΤΕΦΑΑ, προπονητών & αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, γονέων και κηδεμόνων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε ακόμη μία αθλητική διοργάνωση της Ι.Μ.Θ. να μείνει στην ιστορία.

Δεν θα σας κουράσω, για να σας πείσω ότι δεν υπερβάλω, δεν θα χρειαστεί! Απλά και μόνο θα σας αναφέρω δύο τρία σημεία στα οποία ξεχειλίζει το μεράκι των διοργανωτών.  Να αρχίσω από την προετοιμασία ημερών, να φτάσω στην προσέλευση στον αγωνιστικό χώρο ώρες πριν, να περάσω στη σήμανση όλης της διαδρομής με κόκκινη κορδέλα και τα πολύχρωμα τόξα που έδειχναν την κατεύθυνση του δρόμου, το στήσιμο της γραμματείας, τον χώρο φύλαξης των ατομικών ειδών των αθλητών κ.ά.  Όχι, δεν θα κάνω το λάθος να περιγράψω το καθένα από αυτά, θα βραδιάσουμε ή μάλλον θα ξημερώσουμε!

Αντί για πολλά λόγια θα σας δείξω δύο τρεις φωτογραφίες που δείχνουν το «μεράκι» και τη διάθεση με την οποία προετοιμάστηκε η όλη εκδήλωση.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ:

Δηλαδή εσείς τι νομίζετε, ότι επειδή ήμασταν στο δάσος δεν υπήρχε πίνακας ανακοινώσεων; Όχι φίλοι μου γελιέστε! Έργο τέχνης ήταν ο πίνακας ανακοινώσεων (κατασκευασμένος ειδικά για να ταιριάζει με το περιβάλλον) κρεμασμένος ανάμεσα σε δύο δέντρα και επάνω του όλες οι πληροφορίες για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση. Βλέπετε διπλανή φωτογραφία (την πέρασα σε μεγάλη σχετικά ανάλυση για να μπορείτε να διαβάσετε και τις ανακοινώσεις).

ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Υπέροχο, τεράστιο και φτιαγμένο με μεράκι και προσοχή, κρεμασμένο στην αφετηρία. Τα χρώματά του σε αρμονική αντίθεση με το καταπράσινο των δένδρων. Εκεί και οι φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων και οι απονομές στους νικητές.

ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Έργο τέχνης σε σεντόνι! Χαζέψτε το, προσέξτε τη λεπτομέρεια με τα δενδράκια αριστερά και δεξιά. Και μόνο που οι αθλητές σκέφτονται ότι στον τερματισμό θα περάσουν από κάτω, όπου τους περιμένουν φίλοι και γνωστοί, θεριεύουν, αποκτούν υπερφυσικές δυνάμεις και ο αγώνας γίνεται «τιτανομαχία». Προσέξτε τα μικρότερα (5-χρονα) που τερματίζουν στην κούρσα των 600 μ.

Οι εθελοντές, οι κατηχητές, οι φοιτητές και αθλητές με την καθοδήγηση των υπευθύνων προπονητών ήταν οι πρωταγωνιστές στην προετοιμασία και τη διοργάνωση των αγώνων.

Όμως η παρουσία του υπευθύνου Νεότητας της  Ι.Μ. Θεσσαλονίκης αρχιμανδρίτη Γιάγκου Βαρνάβα καθώς, του Προέδρου του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ κ. Κοσμά Χριστούλα και των Καθηγητών κ.κ. Καϊμακάμη Β. και Στεφανίδη Π. καθώς και όλων των συνοδών των παιδιών έδωσαν μία λαμπρότητα που όμοιά της δύσκολα συναντάς σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και την υπέροχη παρέα της που χωρίς τη δική τους εθελοντική (από ψυχής εργασία) η διοργάνωση δεν θα πλησίαζε το τέλειο με τίποτε.

Και επειδή στον πίνακα ανακοινώσεων, κάτω κάτω γράφει «Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» ε! τα περνάμε και αυτά για να μην υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι στη υπέροχη αυτή διοργάνωση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν και ιδιαίτερα σε όσα κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ … ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by