Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γέμισε «αριθμούς» (για να μην πω νούμερα – και παρεξηγηθώ) η αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη σημερινή ορκωμοσία των πτυχιούχων του Μαθηματικού τμήματος. Ανάμεσα στα ‘μαθηματικά μυαλά’ βρίσκονταν και η Θεοδώρα Βακουφτσή (η ξαδέρφη της Ανθούλας) και αθλήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, πράγμα που δικαιολογούσε την παρουσία μας στην τελετή.  Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν γονείς και φίλοι των «πτυχιούχων».  Βροντερό «το παρών»  των εκπροσώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (του Δ.Σ. των προπονητών αλλά και των αθλητών).
Η Θεοδώρα «μας» εκτός από το ότι ήταν η ίδια Θεά! προσέφερε σε όλους μας (την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και την οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ένα σημαντικό λόγο για να είμαστε ευτυχισμένοι. Πώς να μην είσαι ευτυχισμένος όταν οι άνθρωποι που αγαπάς πετυχαίνουν το στόχο τους και συνεχίζουν με επιτυχία το ταξίδι της ζωής;
Συγχαίρουμε και μαζί ευχαριστούμε τη Θεοδώρα, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι.
Ευχόμαστε στη Θεοδώρα να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει ψηλά. Το μόνο που θέλουμε να ξέρει είναι ότι  η αγκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα είναι πάντα ανοιχτή να την υποδεχτεί στα διαστήματα που θα … κατεβαίνει στη Γη για «ανεφοδιασμό».
ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.

print

Written by