ΤΕΤΑΡΤΗ 2.4.14 ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Β΄ ΦΑΣΗ.  Στο Καυτανζόγλειο θα γίνουν οι αγώνες στίβου Λυκείων για τη Β΄ Φάση  (που ήταν να γίνουν στις Σέρρες). Το υπεύθυνο γραφεί Φ.Α. της Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει τη διοργάνωση και ετοιμάζεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ:

Κεντρικό στάδιο. Με ονομαστικές καταστάσεις (των αθλητών που βρίσκονται στις 8αδες των Πανελληνίων αγώνων) θα λειτουργήσει το Κεντρικό στάδιο. Στις οκτάδες περιλαμβάνονται και όλοι οι αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα ακόμη και όσοι ζουν ή γυμνάζονται στην Αθήνα και κατάγονται από την Θεσσαλονίκη!

Η επιτροπή διοίκησης διόρθωσε την παλαιά ανακοίνωση (που δεν επέτρεπε τη χρήση του Κεντρικού στους επικοντιστές) και την αντικατέστησε με την ανακοίνωση που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία. Με την άρση της απαγόρευσης για το επί κοντώ και το ύψος αποκαθίσταται η αδικία (κυρίως για το άλμα επί κοντώ) αλλά και ο κ. Τσιφτσόγλου δικαιώνεται. Οι πρωταθλητές του ύψους προτιμούν το βοηθητικό στάδιο επειδή το ταρτάν εκεί είναι πιο μαλακό (όπου ακόμη δεν έχει φουσκώσει)!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι πριν μερικά χρόνια δεν περνούσε από το μυαλό κανενός ότι το Καυτανζόγλειο που είναι και Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού θα βρίσκονταν σε τέτοια χάλια. Βέβαια η υπόθεση ταρτάν βοηθητικού αλλά και κεντρικού, είναι μια πονεμένη ιστορία που σίγουρα δεν ευθύνεται η παρούσα διοίκηση.

Μολονότι από την επιτροπή διοίκησης και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Θεμελίδη έχουμε πολλά παράπονα (από το πρόσφατο παρελθόν)! θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια ελέγχου της λειτουργίας του σταδίου.

Όσοι περάσαμε πολλές δεκαετίες στο Καυτανζόγλειο και ευτυχώς είμαστε αρκετοί, πονάμε και φροντίζουμε το Καυτανζόγλειο. Τη φροντίδα μας την αποδεικνύουμε εμπράκτως και καθημερινά (χρόνια τώρα, έχοντας μόνιμα το χέρι στην τσέπη), σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ποτέ δεν μάζεψαν έστω τη βίδα από το ξεβιδωμένο εμπόδιο!

Βοηθητικό στάδιο. Το πρόβλημα των υπευθύνων μεταφέρεται στο πώς θα τακτοποιήσουν στο ίδιο πέταλο -το δυτικό- τα δύο στρώματα (του ύψους και του άλματος επί κοντώ). Σίγουρα θα βρεθεί λύση για να κάνουν όλοι την προπόνησή τους αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και «συνέπεια».

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ

Ακόμη και σήμερα, με τα συνθήματα που γέμισαν στους τοίχους του Καυτανζογλείου οι «του ποδοσφαίρου» ο πόνος μας είναι μεγάλος. Πονάμε και νοιαζόμαστε για το στάδιο γιαυτό και προτείνουμε στην επιτροπή διοίκησης να χρησιμοποιήσει τους εθελοντές γονείς, που σε πρώτη φάση από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ασχημιών του σταδίου. Νοιαζόμαστε για το χώρο που ζούμε για το χώρο που υποτίθεται ότι διαπαιδαγωγούμε τους μικρούς μας αθλητές και ανεξαρτήτως προσωπικών αντιπαραθέσεων με τους «κατέχοντες» θέλουμε να βοηθήσουμε. Κύριοι της Διοίκησης ακόμη και να έχετε υπαλλήλους για την αποκατάσταση της ασχήμιας του σταδίου προτείνουμε να ακούσετε τον γονέα (κ. Μουρουδέλη) που έκανε την πρόταση και να αφήσετε τους εθελοντές να βοηθήσουν… όλοι θα κερδίσουμε πολλά.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ Σ.

print

Written by