ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ – ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Π/Κ

Από  Segas.gr

Μία σειρά από σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου πήρε σήμερα το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ. Στη διάρκεια της συνεδρίασής του αποφασίστηκαν περικοπές σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να μπορέσει η ομοσπονδία να συνεχίσει την πορεία της στη διάρκεια του 2014. 

 Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η διεξαγωγή των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων σε 15 ομίλους. Στη διάρκεια του συμβουλίου επικυρώθηκαν οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2014. Έτσι το πρωτάθλημα των Ανδρών/ Γυναικών θα γίνει στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο Νέων στα Τρίκαλα, το Εφήβων/ Νεανίδων στις Σέρρες και το Παίδων/ Κορασίδων στη Λάρισα. Ο βόρειος όμιλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων/ Παγκορασίδων θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο νότιος στο Λουτράκι. 

 Εξάλλου το ΔΣ της ομοσπονδίας επικύρωσε την απόφαση της δικαστικής επιτροπής για παραπομπή της υπόθεσης του αθλητή Κώστα Μπανιώτη στο συμβούλιο επιθεώρησης ντόπινγκ της IAAF, καθώς κρίθηκε πως συντρέχουν ειδικές περιστάσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί. 

 Τέλος η ομοσπονδία συμμετέχει στην απόφαση της ΕΟΕ για αναστολή των δραστηριοτήτων το διήμερο 12-13 Απριλίου. Αυτό συμβαίνει πως το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων που ήταν προγραμματισμένο στην παραπάνω ημερομηνία θα μεταφερθεί. Οι ΕΑΣ καλούνται να προγραμματίσουν τους αγώνες ανάλογα με το αγωνιστικό τους πρόγραμμα. 

Οι όμιλοι του διασυλλογικού Α/Γ και συνθέτων ΠΠ/ΠΚ- Α

 1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΛΛΑ / ΚΙΛΚΙΣ – ΗΜΑΘΙΑ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2 ΘΡΑΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: ΘΡΑΚΗ

3 ΣΕΡΡΕΣ  – ΔΡΑΜΑ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: ΣΕΡΡΕΣ  

4 ΘΕΣΣΑΛΙΑ –  ΠΙΕΡΙΑ  – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΣΤΕΡΕΑ   Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: ΘΕΣΣΑΛΙΑ

5 ΔΥΤΙΚΗ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

6 ΗΠΕΙΡΟΣ –  ΛΕΥΚΑΔΑ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: ΗΠΕΙΡΟΣ

7 ΚΕΡΚΥΡΑ

8 ΒΟΡΕΙΑ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  –  ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  ΑΝΑΤΟΛ.  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ– ΔΥΤΙΚΗ   ΣΤΕΡΕΑ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: ΒΟΡΕΙΑ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

9 ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  ΔΥΤΙΚΗ  ΑΤΤΙΚΗ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ:  ΠΕΙΡΑΙΑ

10 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΑΤΤΙΚΗ   – ΑΘΗΝΑ –  ΒΟΙΩΤΙΑ / ΕΥΒΟΙΑ  Διοργανώτρια Ε.Α.Σ:  ΑΝ.  ΑΤΤΙΚΗ

11 ΛΕΣΒΟΣ

12 ΧΙΟΣ / ΣΑΜΟΣ  

13 ΚΥΚΛΑΔΕΣ*

14 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

15 ΚΡΗΤΗ

print

Written by