ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΑΘΛΑ ΤΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Β ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από το Διασυλλογικό πρωτάθλημα των ΠΠ-ΠΚ/Β (Πολύαθλα) θα εστιάσουμε στα θετικά σημεία τα οποία ήσαν:  Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών αλλά και ο καιρός που βοήθησε ώστε να μην έχουμε (κρύο, βροχές ή και καυτό ήλιο). Με τόσο μεγάλη συμμετοχή είναι φυσικό να υπάρχουν και αρνητικά σημεία αλλά αυτά τα αφήνουμε για τους υπευθύνους. Δεν παρακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα για να έχουμε προσωπική άποψη (είχαμε προπόνηση στο βοηθητικό), όμως από όσα μπορέσαμε να δούμε αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, τους Κριτές, τους προπονητές, τα μελή των Δ.Σ. των συλλόγων τους γονείς κηδεμόνες και φίλους του στίβου που όλοι μαζί λάμπρυναν τις προσπάθειες των παιδιών μας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από βδομάδα (αφού θα πρέπει να βγουν βαθμολογίες για κάθε αγώνισμα και για όλα τα παιδιά κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο με τέτοια συμμετοχή).

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν τα πήγαν περίφημα. Το Καυτανζόγλειο γέμισε με αθλητές, με κόκκινα, κίτρινα, άσπρα κ.α. μπλουζάκια που φαίνονταν σαν κινούμενα χρώματα που ζωγράφιζαν πότε το κόκκινο ταρτάν και πότε το καταπράσινο χόρτο.

Αρκετοί αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και μάλιστα σε τρία αγωνίσματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους  (Δρόμο, άλμα, ρίψη). Όλοι τα πήγαν καλά, όλοι ήταν νικητές κανένας ηττημένος. Μπράβο παιδιά, και μόνο που σταθήκατε στην εκκίνηση ή συναγωνιστήκατε με τα άλλα παιδιά, καταφέρατε να είστε νικητές διότι ξεπεράσατε τους φόβους σας και τους δισταγμούς σας που παρουσιάζονται σε πρωτόγνωρες και άγνωστες καταστάσεις.

Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήσαν υπέροχοι. Είχαμε αρκετά ρεκόρ και καταπληκτικές επιδόσεις. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε όταν θα ανακοινωθούν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Για σήμερα, περνάμε μερικές φωτογραφίες όλων των παιδιών με τους προπονητές τους έτσι για να ομορφύνει η σελίδα μας.

print

Written by