ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΕΚΔΡΟΜΗ:  Η πρόταση του κ. Μουρουδέλη για Εκδρομή θα συζητηθεί ξανά. Ψήνεται!

ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ:  Η 2η πρόταση για ποιο φτηνά  κοντάρια (μέσω Αθηνών) δεν υλοποιείται. Ίσως στην  επόμενη παραγγελία.

ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ:  
Η φιλοσοφία των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ καθορίζεται ως εξής : «Να δώσουμε την ευκαιρία στο μέγιστο δυνατό αριθμό αθλητών όλων των επιπέδων, να αγωνιστούν». Το αν θα αποτελέσουν οι αγώνες «κριτήριο» πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ δεν μας απασχολεί. Εμείς κάνουμε αγώνες να τιμήσουμε τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ το αν για κάποια αγωνίσματα μετρήσουν όρια είναι μέλημα του ΣΕΓΑΣ. Σαφώς θα πρέπει να το γνωρίζουμε έγκαιρα για να διαμορφώσουμε την προκήρυξη ανάλογα. Δεν μπορεί π.χ. ένα άλμα να  αποτελεί Κριτήριο και να έχουμε 50 αθλητές. Σαφώς και θα φροντίσουμε να είναι στον αγώνα το πολύ 12 αθλητές. Αν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις  από τον ΣΕΓΑΣ ευχαρίστως να βοηθήσουμε.

Ως Οργανωτική επιτροπή των Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ με απόφαση του Δ.Σ. ορίζονται οι κ.κ.: Θεοφανίδης Θεοδόσιος, Καρματζόγλου Σταύρος και Τριανταφύλλου Ευάγγελος. Τριμελής συμβουλευτική επιτροπή προπονητών οι κ.κ.:  Παπαϊακώβου Γ., Σπανός Ν. και Κατσίκας Φ.

Αποφασίζεται να σταλεί έγγραφο (άμεσα) σε ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με ερώτηση για 2ο στρώμα στο Κεντρικό Στάδιο για το επί κοντώ και ανάλογα να διατυπώσουμε την προκήρυξη.

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ:
ΟΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ
(διαβάζεται και «για τους Λαχανιάρηδες»).
Παρελήφθησαν οι ειδικές στολές των δρομέων μεγάλων αποστάσεων. Τις στολές αυτές, που επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και δρομέας μεγάλων αποστάσεων κ. Κούτρας Ιωάννης, μπορούν να προμηθεύονται και όσοι γονείς ή φίλοι επιθυμούν να τρέχουν με τη φανέλα του συλλόγου (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) έναντι συμβολικού ποσού. Είναι καταπληκτικές, αφού για να δικαιούμαι να τη φορέσω λέω να αρχίσω να κάνω χιλιόμετρα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ: Ο κ. Μουρουδέλης με την κ. Μανιού φροντίζουν και για  τις αγωνιστικές στολές. Τις στολές αυτές θα φορούν όσοι αθλητές αποκτούν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Πανελλήνια πρωταθλήματα (εφόσον πιάνουν τα όρια και τους επιτρέπεται η συμμετοχή). Μακάρι να πιάσετε τα όρια όλοι οι αθλητές και σε όλους θα δώσουμε!

Δ.Σ.  ΜΑΙΟΥ:  Μετά από πρόταση της κ. Μανιού, το Δ.Σ. του ΜΑΙΟΥ, που συμπίπτει με την Πρωτομαγιά, θα γίνει στο σπίτι της κ. Μανιού (στην εξοχή), με ώρα άφιξης την 12.00 μ.  Στο Δ.Σ. προσέρχονται (τα μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι που ακολουθούν το Δ.Σ.), με τις οικογένειές τους. Χαμός θα γίνει!

print

Written by