ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΗΧΟ» (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ)

Αγόρι μου! (Γιώργο Μπουλγκουρίδη) έχεις κερδίσει τις καρδιές μας πολύ πριν μας … ανεβάσεις στα σύννεφα, με αυτή σου τη φωτογραφία! Το ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κατάφερε να είναι το «απάνεμο λιμάνι» για τους αθλητές του, μας το έχουν δείξει πολλοί αθλητές κατά καιρούς. Οι διπλανές φωτογραφίες των Μπουλγκουρίδη, Παπανικολάου, Στυλιανού, …  (δεν ψάχνω άλλες Φώτος, υπάρχουν πολλές, μπορεί κάποιους να αδικήσω), μας δίνουν το δικαίωμα να πετάμε στα σύννεφα.

Φλώρε Γιώργο, (ωχ! Φίλε Γιώργο ήθελα να πω), με την επιστροφή σου, από το ταξίδι του πρωταθλητισμού στο ποδόσφαιρο, σε περιμένουν «στολές» κομμένες και  ραμμένες για την κορμάρα σου, με το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που τόσο τιμάς.  Το πνεύμα σου και η φιλοσοφία σου γύρω από τον αθλητισμό ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Οι Αθλητές που γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όπως: Ρίζος, Π., Μακρή, Πατσουκάκης, Μπέλος, Σολομωνίδου …) τιμούν το σύλλογό τους στα πέρατα του κόσμου. Ναι! παντού φτάσαμε, από Βορρά μέχρι Νότο και από Ανατολή μέχρι τη Δύση! Δεν θα ασχοληθώ με την πληθώρα των αθλητών που είναι γέννημα θρέμμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μας «απογειώνει» η τόσο έκδηλη αγάπη τους που φτάνει μερικές φορές σε «εκκωφαντικούς ήχους» (τόσο δυνατούς που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ακουστεί).

Οι Αθλητές που βρήκαν «στέγη» στην οικογένειά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όπως: Βακουφτσή, Ψαλλίδας, Κνήτης, Παπανικολάου, Στυλιανού, Μιχαήλ, Μπουλγκουρίδης, Φαρμάκης,  Πατσαβέλας  και τόσοι άλλοι… (για να μην περάσω και στους παλιότερους Κατσάλης, Γεωργιτσέλης, Παπαγεωργίου, Morgan, Ευαγγέλου, Κυπριανού … , και χάσουμε την μπάλα), μας κάνετε καθημερινά υπερήφανους.

Ναι! ρε παραπονιάρη/ρα δεν σε ξέχασα εσένα αλλά ποιόν να πρωτογράψω;  Αχώνευτε!

Όταν όμως, το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξεπροβάλλει από την καρδιά σας (όπως εδώ) τότε το μεγαλείο της «Χημείας» του αθλητή και της φιλοσοφίας του συλλόγου ξεχειλίζει με αμοιβαία αισθήματα αγάπης και εκτίμησης.

Στόχος και μέλημα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι οι διαχρονικές σχέσεις με τους αθλητές του και μετά την αθλητική τους εφηβεία, και όταν τις συναντά στο δρόμο του … ξαναγεννιέται και … πάλι από την αρχή.

Κούκλοι και κούκλες (απανταχού ΡΗΓΑ-ΚΙΑ) είμαστε υπερήφανοι και μόνο που φορέσατε κάποτε τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και -πετάμε στα σύννεφα- όταν συνεχίζετε να θέλετε να τη φοράτε και μετά την ενεργό σας δράση. Όσοι από τους παλιούς μας αθλητές δραστηριοποιούνται σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, δρόμους αντοχής ή παντός είδους αθλητικές εκδηλώσεις και επιθυμούν να φορούν τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα είναι «μεγάλη μας τιμή» να μας την ζητήσουν. Φορώντας τη φανέλα του συλλόγου «μας τιμάτε». Μη διστάσετε να μας την ζητήσετε εφόσον το θέλετε. (Λάκη Φιλιππίδη, δεν σε ξέχασα, μία μπλούζα «Λαχανιάρη», σου έρχεται).

Παλαιοί μας αθλητές και φίλοι, στείλτε μας ΜΝΜ ότι θέλετε τη φανέλα του συλλόγου μας και με χαρά θα σας την στείλουμε (δωρεάν). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε αντάλλαγμα τόσο μεγάλης «Τιμής».

Γιώργο Μπουλγκουρίδη, Σάκη Παπανικολάου, Νίκανδρε Στυλιανού και όλοι όσοι μας τιμάτε με τη φιλία σας και την αγάπη σας …. Σας ευχαριστούμε.

Οι αθόρυβες πράξεις σας  κοντεύουν να μας … κουφάνουν!

Και εμείς σας αγαπάμε (ας είσαστε και … Φλώρια!)

print

Written by