ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Π/Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριες του Ας ΡΗΓΑΣ να γίνουν «ομάδα». Δεν θα σταθούμε στις ατομικές επιδόσεις, που για αρκετούς αθλητές/τριες ήταν ατομικά ρεκόρ, θα εστιάσουμε στις σκυταλοδρομίες. Ναι! στις σκυταλοδρομίες διότι μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε «ομάδα». Θα σταθώ κυρίως στην 4Χ100 (Κ) στην οποία ακυρωθήκαμε! [Οι (Π) τα πήγαν υπέροχα ήταν 2οι με ρεκόρ συλλόγου. Μπράβο Φλώροι!

Τα κορίτσια μας όμως αν και ακυρώθηκαν μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα. Όπως γράψαμε και προχθές, (λες και ξέραμε)!  Κανείς δεν στάθηκε στην ακύρωση της ομάδος κανείς δεν βαρυγκώμησε, αυτό έλειπε! Κάτι δεν πήγε καλά στις αλλαγές και η σκυτάλη δεν έφτασε στο τέλος. Σίγουρα η ομάδα των κοριτσιών (και των 7) που αποτελούν την ομάδα,   μπορούν και θα ξαναδοκιμάσουν στις 3 Μαΐου. Τότε όμως θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένες και θα δείξουν ότι μπορούν. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας από το ατυχές συμβάν της σκυταλοδρομίας είναι ότι τίποτε δεν χαρίζεται. Η επιτυχία μπορεί να έρθει όπου υπάρχει θέληση και κατάλληλη προετοιμασία. Η σκυταλοδρομία δεν είναι αγώνισμα που με μία και δύο προπονήσεις θα πετύχει η ομάδα το καλύτερο. Χρειάζεται ατομική προσπάθεια των μελών (της σκυταλοδρομίας) και δέσιμο μεταξύ τους για να δικαιούνται να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Κούκλες, τώρα ξέρετε! «ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΩΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ». Περιμένω να δω την αντίδρασή σας!

Περνάμε τις φωτογραφίες των ομάδων 4*100 που σήμερα μας έκαναν υπερήφανους με την προσπάθειά τους και που η αποτυχία των κοριτσιών «ένωσε τα παιδιά μας» και όλοι μαζί νοιώσαμε «οικογένεια».  Ποιος νοιάζεται που έπεσε η σκυτάλη; (Σε τελική ανάλυση δεν έπεσε η σκυτάλη μόνη της! τόσο ωραία τούμπα από την αχώνευτη … δεν έχω ξαναδεί!!!

Κούκλες σας ευχαριστούμε που προσπαθήσατε. Τουλάχιστον εμείς, στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, υπερεκτιμούμε την προσπάθεια, και το αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρει μεν αλλά έρχεται … δεύτερο και καταϊδρωμένο. Η προσπάθεια θα φέρει και το αποτέλεσμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ο καθένας τώρα ξέρει ότι «η επιτυχία» (επιδόσεις που είναι στις δυνατότητές μας), εξαρτάται από τον εαυτό μας και μόνον, τον οποίο όμως πρέπει να προετοιμάζουμε κατάλληλα για κάθε μας προσπάθεια.
Συγχαρητήρια και στους γονείς και φίλους που βρίσκονται κοντά και πίσω από τις προσπάθειες των παιδιών τους. Με τέτοια κερκίδα, και πολλούς άλλους σε όλο το στάδιο πώς να μην νοιώσεις “Οικογένεια”; Κούκλοι μας σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας … ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Π/Κ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης τα οποία μας έστειλε η ΕΑΣ Θεσσαλονίκης. Θέλοντας να βοηθήσουμε κάναμε μερικές μικροεπεμβάσεις: 1) προσθέσαμε τις βαθμολογίες των αγωνισμάτων και 2) κάναμε μια μικροδιόρθωση στο Ε.Κ. (Κ) διότι παρακολουθήσαμε το αγώνισμα και είναι σίγουρο ότι έγινε λάθος στο πινάκιο.  Οι διορθώσεις και οι προσθήκες αναφέρονται με κόκκινο.

Φαντάζομαι ότι δεν θα μας κυνηγήσουν οι υπάλληλοι της ΕΑΣ για τις μικροεπεμβάσεις μας! (αφαιρέσαμε και το 2ο φύλλο των αποτελεσμάτων που είχε παλιά βαθμολογία)! να βοηθήσουμε θέλουμε. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

print

Written by