κ.κ. ΝΙΚΟ ΣΠΑΝΕ & ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ … ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ

Σε μια μίνι γιορτή τραγουδήσαμε όλοι το «Happy Birthday» (σε Ελληνική έκδοση βέβαια) για τους στυλοβάτες προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τον κ. Νίκο Σπανό και τον κ. Γιώργο Παπαιακώβου, που έχουν αυτές τις ημέρες τα γενέθλια τους.  Η τούρτα που ήταν γνωστή από εχθές προσαρμόστηκε για δρόμους (κ. Νίκος) και οριζόντια άλματα (κ. Γιώργος). Ήταν τόσο πετυχημένη που είχε διαδρόμους με ταρτάν αλλά και σκάμμα για Μήκος. Το σκάμμα του Μήκους ήταν τέλειο. Υπήρχε διάδρομος με ταρτάν, βαλβίδα απογείωσης και σκάμμα. Το δε σκάμμα ήταν γεμάτο με λεπτή «άμμο» (και όλα αυτά τρώγονταν)! Θα σας δείξουμε φωτογραφίες (όταν θα τις έχουμε) για να … τρελαθείτε και εσείς!  Η άμμος ήταν τριμμένη φρυγανιά, που ταίριαζε απόλυτα με την τούρτα.
Το αποκορύφωμα της κατασκευής ήταν το (Τ) που στρώνουμε την άμμο! Υπήρχε και αυτό στο set του σκάμματος! Όταν το κεράκι καρφώθηκε στη φρυγανιά και χάλασε η «άμμος» βγήκε το (Τ), που δεν ήταν άλλο από ένα ξυραφάκι BIC (κατάλληλα τυλιγμένο) και με δύο κινήσεις η «άμμος» ήταν στρωμένη και έτοιμη να υποδεχτεί το επόμενο άλμα.
Και μετά μου λέτε ότι κάποια πράγματα είναι αδύνατα! Όχι φίλοι μου τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί τα μυαλά που ασχολούνται με αυτά να είναι λίγο «στριμμένα».  Τότε θα πρέπει να περιμένουμε και τα πλέον απίθανα πράγματα. Ευτυχώς, η στριμάρα στο σύλλογο … περισσεύει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. Νίκο Σπανέ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. Παπαϊακώβου Γεώργιε.

Η παρουσία σας και μόνο στην παρέα των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μας ανεβάζει σε … άλλο επίπεδο. Να είστε καλά και να τα χιλιάσετε! (Ετοιμάστηκα να γράψω να τα εκατοστίσετε αλλά το άλλαξα αφού τα 100 ήδη … τα κοντεύετε! ή κάνω λάθος!!!

print

Written by