ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ;

Ευθέως και δημοσίως ρωτάμε τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλη Α. «γιατί δεν απαντάτε» σε όσα -εγγράφως- ζητάμε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης;

 

1)  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Ζητήσαμε με έγγραφο (από τις 21-3-14) να μάθουμε πόσοι αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και από ποιους συλλόγους αγωνίστηκαν σε επίσημους αγώνες το 2013  

Η απάντηση καθυστερούσε και ρωτήσαμε τις υπαλλήλους, «γιατί καθυστερείτε να μας απαντήσετε, σε μια τόσο απλή ερώτηση»! ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

– Δεν έχουμε εντολή από τον πρόεδρο- ήταν η απάντηση·  ο κ. πρόεδρος παραπέμπει το ερώτημά σας στο Δ.Σ. της ΕΑΣ για να αποφασίσει αν θα σας απαντήσουμε»!

Το παράξενο είναι ότι το Δ.Σ. έγινε και όμως ακόμη δεν έχουμε καμιάν απάντηση! Γιατί;

Απευθυνθήκαμε στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ, για να μάθουμε αν οι πληροφορίες που ζητάμε είναι … απόρρητες;  Ακόμη γελούν … στην αρμόδια υπηρεσία του κεντρικού ΣΕΓΑΣ (στην Αθήνα) όταν τους ρωτήσαμε: «Ρε παιδιά! χρειάζεται απόφαση του Δ.Σ. της ΕΑΣ για να μάθουμε πόσοι αθλητές του επί κοντώ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν σε διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα;»

Από τα αποτελέσματα των αγώνων (που κρατάει υποχρεωτικά η ΕΑΣ) βλέπουμε τη σελίδα του επί κοντώ … (τόσο απλό το ερώτημα)!

 

2)    ΤΑ Ε΄  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Ζητήσαμε με έγγραφο να μας πληροφορήσει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ., αν υπάρχει  δυνατότητα να βγει και  2ο στρώμα του επί κοντώ στο Κεντρικό, για τα  Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014.  

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.     Και εδώ καμία απάντηση  (μέχρι σήμερα 27 Απριλίου)!

Αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής είναι να μην μπορούμε να κοινοποιήσουμε την προκήρυξη των αγώνων. Θα περιμένουμε μέχρι και την 1η Μαΐου!  Εάν δεν έχουμε μέχρι τότε απάντηση θα αναγκαστούμε να περιορίσουμε τη συμμετοχή των αθλητών στερώντας από κάποιους αθλητές την ευκαιρία να αγωνιστούν.  

Η υπομονή μας  ξεχωριστή … ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, μέχρι και την 1η Μαΐου!

print

Written by