ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ – «ΤΣΙΚΝΙΣΜΕΝΑ»

Οικογενειακά γιόρτασε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ την Πρωτομαγιά.

Τα μέλη του Δ.Σ.  (με τις οικογένειές τους) συνοδευόμενα από τους (φίλους, που προσέρχονται στα Δ.Σ.) υποδέχτηκαν ομαδικά την Πρωτομαγιά. Σε ένα υπέροχο εξοχικό περιβάλλον, με μια καταπληκτική οικοδέσποινα (κ. Καψαμπέλη Μανιού) ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και κάναμε τα μαγιάτικα στεφάνια μας.

Μικροί και μεγάλοι «έγραψαν», ο καθένας στον τομέα του.

Οι μικροί μας αθλητές έπιασαν το Μάη και με Μαγιάτικα λουλούδια -έγραψαν- «ΡΗΓΑΣ».

Τόσο φρόνιμα παιδιά δεν ματα-είδαμε, καμία γκρίνια! Πολλή δραστηριότητα και  μπόλικα παιχνίδια στο γρασίδι και … στην τηλεόραση!

Οι ψητάδες μας διακρίθηκαν στο ψήσιμο αφού βρήκαν μια φωτιά για σεμινάριο που ετοίμασαν «οι βοηθοί ψητάδες»! (όλοι είχαμε το ρόλο μας).

Εντύπωση προκάλεσε η επίδοση των «παραψητάδων» στο «τσάκισμα» των μεζέδων.

Ευτυχώς οι κυρίες της παρέας συγκράτησαν τους ακαταμάχητους «μεζεδο-εξολοθρευτές» και έτσι εξασφάλισαν και οι ίδιες το μεζεδάκι τους.

Τηρήσαμε κατά γράμμα το πρωτόκολλο· όσοι ήταν ύποπτοι για υπερβολικό τσάκισμα των μεζέδων στο τέλος ζυγίστηκαν. Τι και αν έβγαλαν τα παπούτσια (ετοιμαζόντουσαν να βγάλουν και τις κάλτσες!) για να γλιτώσουν κάποια γραμμάρια, όμως η ζυγαριά τους «ξεμπρόστιασε»!

Πρωταθλητής ο κ. Παπαδόπουλος που η ζυγαριά έδειξε διαφορά 4 κιλά (στο ζύγισμα της άφιξης και το ζύγισμα της αποχώρησης). Πώς να μη «κερδίσει ο κ. Παπαδόπουλος αφού είναι «σφαίρα» όταν πρόκειται για φαγητό. Πρώτος κάθεται – τελευταίος σηκώνεται! (βλέπετε Φώτο).

Μέχρι και τα θέματα του Δ.Σ. συζητήσαμε! 

Καλά ρε “παιδιά”! στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και πρωτομαγιά … μεροκάματο!

print

Written by