ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Αφορμή για την «Εβδομάδα συγκέντρωσης ρούχων» μας έδωσε η οικογένεια του κ. Γάκη Δημήτρη και Γωγώς Παπαϊωάννου-Γάκη. Σε χθεσινή συνάντηση που είχαμε για τα καλωσορίσματα της κ. Γωγώς προέκυψαν και “δύο βαλίτσες και κάτι ψιλά”, με ρούχα είτε ολοκαίνουρια (που μίκρυναν) είτε ελαφρά φορεμένα όμως  (φρεσκοπλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα) σαν «του κουτιού».
Όσοι λοιπόν έχετε στις ντουλάπες σας ρούχα που πλέον δεν πρόκειται να τα φορέσετε, αντί να σας γεμίζουν τις ντουλάπες, συγκεντρώστε τα «τακτοποιήστε» τα και δώστε τα με την ψυχή σας για «να πιάσουν και τόπο».
Η δική μας συνδρομή σε αυτό το Θεάρεστο έργο είναι η προσπάθεια να σας συντονίσουμε και όλοι μαζί να φροντίσουμε οι προσφορές μας να πιάσουν τόπο. Τότε και μόνον τότε όχι μόνον δεν θα νοιώσουμε ότι χάνουμε ρούχα με τα οποία ήμαστε δεμένοι αλλά τουναντίον θα χαρούμε διπλά γιατί δώσαμε όχι αυτά που ήταν για πέταμα αλλά αυτά τα οποία αγαπήσαμε και ίσως ακόμη να αγαπάμε και για τον Α ή Β λόγο, τώρα δεν μπορούμε να τα φορέσουμε. Περιμένουμε την -άμεση- απόφασή σας διότι είναι εποχή αγώνων και δεν σκοπεύουμε να σταθούμε παραπάνω από τη μία βδομάδα στη συγκέντρωση των ρούχων, (μέχρι και τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2014).
Δεχόμαστε και προτάσεις για το “πού μπορούμε” να τα διαθέσουμε. 
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ
Μετά το Σαββατοκύριακο που είναι πολύ έντονο )Διασυλλογικό Α/Γ, Διασυλλογικό Συνθέτων ΠΠ/ΠΚ-Α, (Athens Street Pole Vault, και “Παίζω επί κοντώ” στην Αθήνα), θα παραδοθούν τα συγκεντρωθέντα. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν την  πρωτοβουλία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που ξεκίνησε από την ευαισθησία της οικογένειας του κ. Γάκη Δημήτρη και ΠαπαΪωάννου-Γάκη Γωγώ.

print

Written by