ΤΑ Ε‘ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και τα Kids’ Athletics

Μετά το (Ο.Κ.) που πήραμε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (Τ.Σ. κ. Χρυσοστομίδη Χρήστο) ανακοινώνουμε τις προκηρύξεις για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ  και τα Kids’ Athletics.

Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
. (doc) 

Μερικοί φίλοι μας λένε ότι το αρχείο της προκήρυξης των αγώνων δεν ανοίγει! Για την ενημέρωση όσων δεν ανοίγει η προκήρυξη την περνάμε και ως αρχείο PDF.

Ξανά :  «Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ»  (Pdf)

Ε’  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ Kids’ Athletics

Ενημερώνουμε τους απανταχού φίλους του Στίβου ότι οι περιορισμοί συμμετοχής (όπου αναφέρονται) δεν ήταν δική μας πρόθεση. Η φιλοσοφία του προέδρου του διοργανωτή συλλόγου  ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου αλλά και ολοκλήρου του Δ.Σ. ήταν να Τιμήσουμε τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ προσφέροντας σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές μιαν ακόμη αγωνιστική ευκαιρία.

Ακόμη και μετά την κοινοποίηση της προκήρυξης δεν παύουμε να προσπαθούμε για … το καλύτερο. Ανάλογα με τις συμμετοχές σε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ και Kids’  Athletics θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο…
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις προσπάθειές τους.
Στη φωτογραφία ένα από τα παιδιά του Κώστα Χειμωνίδη, ο Μάκης Τρικαλιάρης εκπροσωπόντας τους απανταχού συναθλητές του, λέγει δυό λόγια “από καρδιάς” για το Δάσκαλο,  στην τελετή ονομασίας της αίθουσας του επί κοντώ σε αίθουσα “ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”.

print

Written by