ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΠΟ – ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ

Σπουδάσαμε τον αθλητισμό πιστεύουμε σε αυτόν και θέλουμε να τον ζούμε καθημερινά σε όλο του το μεγαλείο. Δεν το καταφέρνουμε πάντα αλλά το προσπαθούμε.

Γνωρίζουμε ότι, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στον κλασικό αθλητισμό, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να βάλουμε και το χέρι στην τσέπη.  Μόνον τότε θα λειτουργήσουν οι σύλλογοι,  θα γυρίσουν  τα γρανάζια του στίβου, και στα μάτια των παιδιών μας θα «φαίνονται» όλα ακόμη ρόδινα.

Τα παιδιά αυτής της γενιάς δεν χρωστούν τίποτε και σε κανέναν. Ζουν το όνειρό τους, χαίρονται τον αθλητισμό και συλλέγουν αναμνήσεις (και μετάλλια όσοι μπορούν), τις οποίες ευτυχώς κανείς δεν μπορεί να τους τις πάρει.

Το μετάλλιο κάποιας νίκης, είναι ο ζωντανός δεσμός  με τον αθλητισμό των παιδικών τους χρόνων και η γενεσιουργός αιτία τόσων αναμνήσεων.

Να όμως που ακόμη και το μετάλλιο της νίκης τους οι διοργανωτές των διασυλλογικών αγώνων δεν είναι σε θέση να τους το απονείμουν. Κρίμα, γιατί για πολλούς αθλητές επιπέδου διασυλλογικών αγώνων δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το πολυπόθητο μετάλλιο των αγώνων.

Αφουγκραστήκαμε τα δικαιολογημένα παράπονα των αθλητών που διακρίθηκαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και δεν πήραν ούτε ένα αναμνηστικό μετάλλιο που θα τους θυμίζει τη νίκη τους.

Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε τη νοοτροπία ορισμένων παραγόντων, οι οποίοι όταν φτάνει η ώρα ακόμη για τα μετάλλια των αθλητών, ανακοινώνουν ότι δεν έχουν τα 50 ευρώ που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Δεν έχουν χρήματα για μετάλλια μικρό το κακό.  Το χειρότερο είναι ότι δεν κάνουν τίποτε για να τα βρουν.  Περιμένουν να τους τα δώσουν έτοιμα. Προσωπικά άκουσα αρκετούς γονείς να λένε  … «να τους βάλλουμε εμείς τα μετάλλια» αφού δεν είναι άξιοι να βρουν τα 50 €». Όμως ούτε αυτούς κατάφεραν να βρουν!

 

 

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έμεινε στα λόγια. Βρήκε μετάλλια και άρχισε τις απονομές σε όσους τα κέρδισαν με την αξία τους. Στη φωτογραφία οι τρεις πρώτοι στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ ενώ παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους.

Καλούνται και οι υπόλοιποι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που κατατάχτηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις να περάσουν να πάρουν τα μετάλλιά τους από το σύλλογο.

Κάθε αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα κερδίσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στο αγώνισμά του, θα παίρνει και το μετάλλιό του, εφόσον δεν τους το δίνουν οι διοργανωτές των διασυλλογικών αγώνων.

ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 10-05-14

 

 

Βέβαια οι αθλητές μας είναι και «τυχεροί» αφού ελλείψει Διπλωμάτων του ΣΕΓΑΣ εμείς τους δίνουμε “διπλώματα … οδήγησης”! Το πρώτο δίπλωμα οδήγησης το πήρε ο Γεωργιτσέλης Γεώργιος γιατί από ό,τι θυμάμαι οδηγούσε από μικρός χωρίς δίπλωμα!

Την ίδια μέρα ο κουμπάρος του Γιώργου, Δημήτρης Πατσουκάκης κέρδισε και αυτός ένα μεταλλιάκι (μπροστα στου Γιώργου μεταλλιάκι είναι) στο 2ο Street Pole Vault 2014 στη Μαρίνα του Φλοίσβου όπου με 5.62 ήταν 1ος. ΜΠΡΑΒΟ στα κουμπάρια!

print

Written by