ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Ε’ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον γνώρισε τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ και θέλει να τον Τιμήσει βοηθώντας στη διοργάνωση των Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ καλούμε :

1) τους Φίλους Χειμωνίδη αλλά και 2) τους Γονείς των αθλητών και φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που μπορούν να βοηθήσουν (στους παρακάτω τομείς) να έρθουν σε επαφή με τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Παπαϊακώβου Γεώργιο, Σπανό Νικόλαο και Κατσίκα Φώτιο.

1) Τη Δευτέρα 19.05.14 στις 20:00 θα συναντηθούν στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου οι εκπρόσωποι των αθλητών του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ (κ.κ. Πατρώνης Δ, Οικονόμου Γ., Τρικαλιάρης, Μεντηλίδης Ν., Παπαϊακώβου Γ. και όποιος άλλος μπορεί)  με την οργανωτική επιτροπή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να συζητήσουν τα σημεία στα οποία μπορούν να βοηθήσουν.

Υπεύθυνος ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ο κ. Παπαϊακώβου Γεώργιος.

 

2) Την Παρασκευή 23.05.14 στις 20:00 θα συναντηθούν επίσης στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου «Οι Γονείς και φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» που θέλουν να βοηθήσουν για να συντονιστούν.

Υπεύθυνος Εθελοντών ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ο κ. Σπανός Νικόλαος.

 

ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

1) Δημόσιες σχέσεις. Γνωριμίες με κανάλια και δημοσιογράφους για κάλυψη των αγώνων.

2) Άτομα που πιθανά μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση (Εκτύπωση ή αγορά): Κυπέλλων, Μεταλλίων, Διπλωμάτων, Προγραμμάτων αγώνων, αναψυκτικά, διαφημιστικές ομπρέλες, ντεκόρ βάθρου απονομών, κ.α.

3) Προσωπική βοήθεια: Υπεύθυνος απονομών, συνεργείου εγγραφής των Διπλωμάτων, Γραμματεία αγώνων, Έφορος Τάξεως, βοηθοί κριτών σε ύψος,  Κοντώ, Μήκος,  κ.ά.

4) Συνεργείο υποδοχής καλεσμένων – επισήμων.

5) Γονείς που μπορούν να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του “Kids’ Athletics” (15:00 -17:00)

Υπάρχουν πολλά σημεία που μπορείτε να βοηθήσετε (μπορεί να έχουν και άμεση σχέση με τη συμμετοχή του παιδιού σας).

6) Ακόμη και ο έλεγχος στις εισόδους του σταδίου είναι βοήθεια που εξασφαλίζει την ομαλή ροή των αγώνων.

7) Ακόμη βοηθάμε με την αθλοθέτηση «ενός κυπέλου» (ορίστηκε 20 €). Βάζοντας πολλοί «πλάτη» θα μπορούμε να Τιμούμε τη μνήμη του Δασκάλου μας χωρίς να εξοντώνεται οικονομικά αυτός που αναλαμβάνει τη διοργάνωση. Ειδικά τώρα, που και για τα αποθηκάκια που έχουμε τα όργανα προπόνησης (κοντάρια κ.λ.π.) πρέπει να πληρώνουμε και ενοίκιο στο Καυτανζόγλειο!!!

ΟΛΟΙ οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ θα φορούν ειδικό καρτελάκι στο στήθος με την ένδειξη «ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ».

print

Written by